Οι αποκαλύψεις της Ελένης για τα παιδιά της

15.04.2014
Για τα παιδιά της μίλησε γι ακόμη μία φορά στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Και τούτη τη φορά μάς αποκάλυψε σε ποιους μοιάζουν και τα τρία.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια μοιάζουν στους διάσημους νονούς τους!!! Μάλιστα, η Ελένη αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό στη βάφτιση του γιου της.

«Αυτό που λένε ότι το λάδι του νονού πιάνει και παίρνεις χαρακτηριστικά, το πιστεύω, γιατί το έχω δει στα δικά μου παιδιά, που είναι τρία και μεγαλώνουν στο ίδιο σπίτι, και είναι διαφορετικά σε αρκετά πράγματα, και πιστεύω ότι κάθε παιδί έχει πάρει και από ένα χαρακτηριστικό, από αυτόν που το βάφτισε!» είπε.

Και συνέχισε: «Τώρα μην σας πω για το γιο μου με την πολυλογία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Και της έλεγα στη βάφτιση “άσε τον Φουστάνο να βάλει πιο πολύ λάδι”, και μου απαντούσε “γιατί; Δεν θες να βγει χαρούμενο;” Είναι μες τη ζωηράδα, το κέφι και την πολυλογία (ο Άγγελος)».

Για την κόρη της, Λάουρα μάς αποκάλυψε: «Η μεσαία μου η κόρη, έχει όλη αυτή την ηρεμία και τη γλύκα, Παναγία μου να μην αλλάξει, που είναι ακριβώς του νονού της του Άγγελου του ζωγράφου, ο οποίος έχει όλη αυτή την πραότητα, την ηρεμία, την αγάπη, του αρέσει να είναι με όλο τον κόσμο, να μιλάει, έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους… έτσι είναι και το παιδί».

Για τη μικρότερη Βαλέρια, την οποία έχει βαφτίσει η Τζένη Μπαλατσινού, είπε: «Μη σας πω για τη μικρή με τη Τζένη και τα κορίτσια. Έχει πάρει και τον τσαμπουκά της νονάς της, και το “είμαι όμορφη; Να βάλω αυτό το ρούχο; Όχι αυτό. Είναι βλακεία! Θα βάλω το άλλο! Και είναι έξι! Φαντάσου στα 16! Γι΄ αυτό να σκέφτεστε ποιος θα βάλει λάδι στο παιδί σας ε; Δεν ξέρετε τι μπορεί να πάρει!»