Η αναπάντεχη αντίδραση της Τσαμπά για τον Δόξα

14.04.2014
Σε Γωγώ Τσαμπά μεταμφιέστηκε ο Κώστας Δόξας στο τελευταίο live του YFSF και με διαφορά ήταν η καλύτερη μεταμφίεση στο live.

Ο Δόξας μιμήθηκε εκπληκτικά την τραγουδίστρια, σκορπώντας το γέλιο σε όλους, ακόμη και στον Αλέξανδρο Ρήγα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής την ώρα που τον έκρινε η επιτροπή, συνέχιζε να μιμείται την Τσαμπά και για πολλούς ξεπέρασε το όριο.

Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει με τον Τριαντάφυλλο, προκαλώντας όμως τότε την έντονη αντίδραση του τραγουδιστή. Συνέβη, όμως το ίδιο και με την Τσαμπά; Τα «πήρε» και αυτή με τον Δόξα; Οχι, όχι, όχι.

Η εκπρόσωπος του παραδοσιακού τραγουδιού αποδεικνύεται θεά και ακομπλεξάριστη κι ευχαριστήθηκε με το παραπάνω τη μεταμφίεση του Δόξα.

«Με ενημέρωσαν χτες κι έκατσα στο σπίτι μου για να δω τον Κώστα Δόξα» παραδέχτηκε στη Μεσημεριανή Μελέτη, τονίζοντας ότι της άρεσε πολύ ο τρόπος που τη μιμήθηκε ο τραγουδιστής.

«Ήταν πολύ ωραίος. Πέρασα πολύ ωραία βραδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Είναι διαφήμιση όπως και να το κάνουμε. Ακουστήκανε δύο τραγούδια μου από έναν τέλειο τραγουδιστή και το πήγε πάρα πολύ καλά ο κ. Δόξας. Τιμή μας να ασχολούνται μαζί μας οι συνάδελφοι μας και να κάνουν εμάς».