Μάθε ποιοι θα χορέψουν στο Dancing with the stars

18.09.2013
Αρκετές φαίνεται ότι θα είναι εκπλήξεις στο φετινό Dancing with the stars και μπορούμε να πούμε ότι ναι σε τούτο τον κύκλο οι περισσότεροι stars που θα χορέψουν είναι... stars.

Πρώτος και καλύτερος ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του ΑΝΤ1 και με ακόμη μεγαλύτερη χαρά θα τον απολαύσουμε οι τηλεθεατές στο παρκέ. Τυχεροί θα είναι και οι άνδρες, αφού μετά από στενό μαρκάρισμα όπως όλα δείχνουν, η Γωγώ Μαστροκώστα είπε το πολυπόθητο «ναι». Μεγάλες στιγμές λέμε.

Που θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, καθώς και τα υπόλοιπα κορίτσια που χορεύουν είναι το ένα πιο σέξι από το άλλο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ευαγγελία Αραβανή, Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Χατζίδου, Ελισάβετ Σπανού ενώ σύντομα «κληρώνει» για Κατερίνα Στικούδη, Μαρία Κορινθίου και Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και στους άνδρες, όμως, έχουμε εκπλήξεις, αφού τα παπούτσια του χορού θα βάλουν οι: Μιχάλης Μουρούτσος, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιώργος Παπαδημητράκης (από τα Κόκκινα Χαλιά) και ο Θάνος Καληώρας. Τέλος, αίσθηση θα προκαλέσει η επιστροφή της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας

Πηγή: Μελέτησέ το