Περρής vs Αρναούτογλου: Μια ωραία ατμόσφαιρα στον ΑΝΤ1

16.09.2013
Πώς το έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος; «Τελικά, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Ε αυτό ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της μεγάλης οικογένειας του ΑΝΤ1

όπου κάποια «εκλεκτά» μέλη αυτής, έχουν μεγάλη αγάπη... αναμεταξύ τους. Βασικά, ο Βαγγέλης ο Περρής και ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου είναι αυτοί που «αγαπιούνται» περισσότερο, με τον πρώτο να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Εξάλλου, με το που έγινε γνωστό ότι ο Αρναούτογλου πηγαίνει στον ΑΝΤ1, στο μυαλό όλων ήρθε ο Περρής, με τον οποίο πέρυσι είχαν «σκληρή» κόντρα.

Και αυτή (την κόντρα) τη συνεχίζει ακάθεκτος ο Περρής, ο οποίος μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, «καρφώνει» τον Γρηγόρη με το δικό του τρόπο, αφού οι μπηχτές πάνε κι έρχονται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε μια κακή χρονιά. Τον έπιασε το κακό το μάτι, τον πλήγωσε η ζήλια των άλλων, ο Μπούτος δεν τον τοποθέτησε σε καλή ζώνη, μεταδόθηκαν λίγα τρέιλερ, είχε πολλές ομίχλες όταν έκανε γύρισμα, καλές κριτικές διάβαζε μόνο στα trash sites, είδε το Mega να ανακοινώνει τη λήξη της ένδοξης συνεργασίας τους. Πριν τον πάρει από κάτω και ενώ αγόραζε μωρουδιακά παρούσης της υπόλοιπης οικογένειας (σύντροφος, παπαράτσι, κ.λπ) χτύπησε το τηλέφωνο. Μετά από συνομιλία ελάχιστων λεπτών η συμφωνία με τον Αντέννα ήταν γεγονός. Το μόνο που έλειπε ήταν να βρεθεί τι εκπομπή θα κάνει και μετά από πολλές σκέψεις (χωρίς φωτογράφους) κι άλλα bebe ψώνια (με φωτογράφους) αποφασίστηκε να συμπαρουσιάζει με τη Μαρία Μπεκατώρου το τοκ σόου των ονείρων του που είχε δηλώσει ότι θέλει να το κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δε μένει να δούμε πώς θα απαντήσει ο Αρναούτογλου, διότι σιγά μην αφήσει τέτοιο «κράξιμο» να πέσει κάτω. Κι ελπίζουμε, δηλαδή, να απαντήσει, διότι αυτά τα ενδοοικογενειακά πολύ μάς αρέσουν.