Βανδή-Καπουτζίδης οι παρουσιαστές της Γιουροβίζιον

06.02.2013
Πώς ήταν πέρυσι η παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον στα σκαλιά μεγάλου εμπορικού κέντρου, ε καμία σχέση δεν θα έχει η φετινή.

Πιο γκλαμουριά και μεγαλεία... πεθαίνεις, αφού ναι φέτος τον τελικό θα τον παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά και η αοιδός μετά τη ραπτική, την υποκριτική (είχε παίξει στους Δύο ξένους) θα δοκιμάσει την τύχη της και στην παρουσίαση! Τρέμε Sakis Ρουβά μην και είναι το Δεσποινάκι καλύτερο από εσένα.

Είδες, όμως, που τελικά η Βανδή πάει Γιουροβίζιον; Κάθε χρόνο την έστελναν ή την ήθελαν για τον διαγωνισμό και μπορεί τελικά να μην την είδαμε ως τραγουδίστρια, αλλά θα την δούμε ως παρουσιάστρια του διαγωνισμού. Από το ολότελα.

Για τον Καπουτζίδη αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στη θέση αυτή, αφού το 2006 είχε παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό με την Ζέτα Μακρυπούλια. Και η παρουσίαση τους τότε έχει μείνει αξεπέραστη και με διαφορά η καλύτερη που έχουμε δει ever. Λες φέτος να την ξεπεράσουν;

Γιατί όχι, αφού η Βανδή το έχει το θέμα αυτό και μένει να μας επιβεβαιώσει. Στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης η αγωνία μας (όσοι έχουν δηλαδή) θα λάβει τέλος, αφού θα αποκαλυφθούν τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν το εισιτήριο για το τελικό του Μαϊου.