Μελέτη: Το δράμα της εξαιτίας της Ελένης

05.02.2013
Σε προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της μόνο που τούτη τη φορά είχαν το ενδιαφέρον τους.

Η παρουσιάστρια που λες, αποκάλυψε μία ανήκουστη ιστορία, ένα δράμα (και δεν είναι ειρωνικό αυτό) από την εποχή που παρουσίαζε τον πρωινό Καφέ. Την πρώτη χρονιά της στην εκπομπή κι ενώ το «φάντασμα» της Ελένης κυκλοφορούσε στο πλατό.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής φαίνεται ότι δεν είχε ξεπεράσει την προηγούμενη παρουσιάστρια του «Καφέ» διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι της τηλεφωνούσε κι επαινούσε τα κάλλη της. Της Ελένης τα κάλλη, μην μπερδεύεσαι.

«Είχα σκηνοθέτη, ο οποίος όταν έκανα τον Πρωινό Καφέ, έπαιρνε τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη και της έλεγε ότι ήταν κούκλα!!!!», αποκάλυψε γελώντας η Ελεονώρα, αλλά τότε δεν πρέπει να το έβλεπε και τόσα αστείο.

«Έκανα την εκπομπή μία εβδομάδα και δεν καταλάβαινα πού πάνε τα τέσσερα μέσα στο πλατό. Δούλευα λοιπόν με ανοιχτό το ακουστικό σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και ξαφνικά ακούω τον σκηνοθέτη μου, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο σε μια κυρία και σκεφτόμουν βρε μήπως το λέει σε μένα, να πάρω τα πάνω μου; Και τελικά συνειδητοποίησα ότι τα έλεγε στην Ελένη Μενεγάκη». Ντόινγκ.

Μετά από αυτό, τι να πει κανείς. Μωρέ χαρά στο κουράγιο της Ελεονώρας.