Ηλιάκη: Τι συμβαίνει με διάσημο ποδοσφαιριστή;

05.02.2013
Αυτό το Twitter είναι μεγάλος «ρουφ», ενίοτε δημιουργεί και μεγάλες παρεξηγήσεις. Στην περίπτωση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Μιχάλη Σηφάκη δεν ξέρουμε αν ισχύει το πρώτο

ή έγινε κάποια παρεξήγηση, όμως, μετά από έναν διάλογο που είχαν στα social media, ήρθαν και φούντωσαν οι φήμες ότι κάτι παίζει μεταξύ τους. Ο Σηφάκης από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στην Ελλάδα για τον αγώνα της Εθνικής την Τετάρτη και με το που πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη, έστειλε μήνυμα στην Ηλιάκη.

«I'm back...! Room 18», έγραψε στο Twitter του με παραλήπτη τη νεαρή παρουσιάστρια και το δωμάτιο που αναφέρει, προφανώς είναι αυτό που διαμένει με την ομάδα. Η Ηλιάκη του απάντησε αμέσως και του ζήτησε να φτιάξει καφέ κι έρχεται! Ωραίο σενάριο για κουτσομπολιό δεν το συζητάμε, μόνο που στην περίπτωση αυτή υπάρχει ένα πρόβλημα. Η κοπέλα του Σηφάκη, η οποία λέγεται ότι τους τελευταίους μήνες ζει μαζί του στο Βέλγιο, όπου αγωνίζεται εκείνος.

Εκτός κι αν έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο από τα προσωπικά του ξενιτεμένου τερματοφύλακα. Αλλά και ο διάλογος του με την Ηλιάκη φαίνεται ότι είναι πλάκα. Εμπρός, λοιπόν και η Ηλιάκη στο δρόμο που χάραξε η φιλενάδα Κατερίνα Καινούργιου!