Δες την Μπουλέ μόνο με τα εσώρουχα της

04.02.2013
Η Νάντια Μπουλέ πετάει τα ρούχα της και μένει μόνο με τα εσώρουχα της και είπε να βγάλει τα... εσώψυχά της.

Σε μία ασυνήθιστα αισθησιακή για Μπουλέ φωτογράφηση, η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχεται πως όσο μεγαλώνει, νιώθει περισσότερο σέξι. «Σέξι για μένα σημαίνει αυτοπεποίθηση. Νιώθω πιο έντονη τη θηλυκότητά μου όταν ετοιμάζομαι για να βγω και φροντίζω τον εαυτό μου. Επίσης, στις προσωπικές μου σχέσεις νιώθω πιο θηλυκό. Δεν το κουβαλώ, όμως, στην καθημερινότητά μου» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Esquire.

Η Μπουλέ μιλάει και για την προσωπική της ζωή που για πολύ καιρό (ειδικά με τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου) αποτελούσε αντικείμενο σχολιασμού. «Τα τελευταία 2-3 χρόνια πέρασα δύσκολα. Ειδικά στο κομμάτι του σχολιασμού της προσωπικής μου ζωής, το οποίο έτεινε να δημιουργήσει μια εικόνα πολύ συμπαγή για μένα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το να ακούς ότι είσαι το κορίτσι του τάδε ή να θεωρούν πως είσαι ακόμη μία ξανθιά στην τηλεόραση που δεν έχει να πει τίποτε, επιτρέποντας σε όλα αυτά να μπουν μέσα σου, θα επηρεάσουν την απόδοσή σου».

Και για όσοι απορούν αν αυτό το σέξι κορίτσι με τα εσώρουχα είναι μόνο ή «πιασμένο’ στη ζωή, μπορούν να χαρούν. Η Νάντια είναι μόνη. «Μεγάλωσα σε οικογένεια χωρισμένων γονιών και νιώθω πλέον πιο κυνική στο θέμα των σχέσεων. Δεν είναι πολύ εύκολο, δεδομένων των συνθηκών, να πιστεύεις σε μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα. Το "για πάντα" εμένα δεν μου λέει πολλά. Θα το ήθελα, αλλά δεν μου φαίνεται εφικτό».