Σοκ: Αποχώρησε από το Dancing η Παπαβασιλείου

21.01.2013
Σοκ, σοκ σοκ. Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν αυτή που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής από το Dancing with the stars, σκορπώντας απογοήτευση στο ανδρικό κοινό.

Το σέξι girl είχε την ατυχία να βρεθεί αντιμέτωπη με την «σταρ-οφάγο» Λάουρα και με απλές διαδικασίες αποχαιρέτησε το show. Αλήθεια, μπορεί κανείς να μας εξηγήσει πώς καταφέρνει η Λάουρα και τους «τρώει» όλους;

Για τέταρτη φορά ήταν υποψήφια προς αποχώρηση στέλνοντας τον αντίπαλο αδιάβαστο στο σπίτι του. Τούτη έτσι όπως το πάει, θα φάει μέχρι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ηλία Βρεττό. Ο φόβος και ο τρόμος του show είναι η μικρή, η οποία στο χορό μπορεί να μην είναι αστέρι όπως οι υπόλοιποι, αλλά έχει τσαχπινιά και μάλλον έτσι έχει κερδίσει την εύνοια του κόσμου.

Γιατί της επιτροπής δεν την έχει κερδίσει. Μονίμως στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας βρίσκεται. Αν και χθες χορευτικά ήταν καλύτερη από την Παπαβασιλείου, η οποία ένα Lift είχε να κάνει και σε αυτό έπεσε. Αλλά η επιτροπή τη φιλοδώρησε με πέντε εννιάρια.

Όπως και να έχει, η σέξι παρουσία της θα είναι αισθητή από το show, όπου πλέον έχουν μείνει μέσα δύο γυναίκες και τρεις άνδρες.