Ελένη: Θα κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Ματέο;

18.01.2013
Η Ελένη Μενεγάκη για λίγες μέρες ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Την προηγούμενη εβδομάδα ασχολούμασταν με τα υπονοούμενα και τις δηλώσεις της για τον Γιάννη Λάτσιο

και τούτη την εβδομάδα ασχολούμαστε με τις προθέσεις της για τον Ματέο. Παράπονο δεν έχουμε, με πρώην και νυν, το Λενιώ φροντίζει να βρισκόμαστε σε δουλειά. Γι ακόμη μία φορά λοιπόν μας απασχολεί το θέμα «γάμος Ελένης» κι αν η λατρεμένη μας επισημοποιήσει επιτελούς τον έρωτα της με το Μαθιό.

Την Πέμπτη, που λες, στην εκπομπή είχαν θέμα τον γάμο, με τραγούδια, νυφικά κι ένα σωρό σπόντες από τους συνεργάτες της προς εκείνη. Αλλά και το Λενιώ δεν πήγαινε πίσω, αφού απαντούσε στις σπόντες με σπόντες. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε για το θέμα με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Με ένα κάρο ερωτήσεις «βομβάρδισε» τη δικηγόρο καλεσμένη της, κάνοντας το θέμα προσωπική υπόθεση.

"Εγώ έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο και θέλουμε να είμαστε σαν παντρεμένοι, αλλά να μην είμαστε παντρεμένοι. Τι πρέπει να κάνουμε;” ρώτησε στην αρχή και στη συνέχεια ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες του τύπου: «Τι έξοδα έχει, πόση ώρα κρατάει η διαδικασία. Τι ακριβώς λέει αυτό το χαρτί και αν είναι προσυμφωνημένα από το ζευγάρι τα όσα γράφει μέσα ή αν τα αποφασίζει ο νόμος».

Και οι απορίες δε σταμάτησαν εκεί, αφού ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις για την περίπτωση που το ζευγάρι αποκτήσει παιδί ή αποφασίσει να χωρίσει.

“Αν ένα ζευγάρι θέλει να τελειώσει μια σχέση, τι γίνεται; Αν έχουμε κάνει και ένα παιδί μαζί και δεν το έχουμε γράψει μέσα στο σύμφωνο, τι δικαιώματα έχει; Τι θα γίνει όμως, αν πεθάνει ο ένας από τους δύο, θα πάρει τη σύνταξη ο άλλος ή τα παιδιά» ήταν κάποιες από τις απορίες της Ελένης. Μέχρι που ρώτησε, αν μπορεί να πάρει δάνειο ένα ζευγάρι με το σύμφωνο γάμου!!!

Κι εννοείται ότι το καλό το άφησε για το τέλος. Μόλις τελείωσε η κουβέντα κι έκλεισε η σύνδεση, απευθύνθηκε στους συνεργάτες της λέγοντας: "Για να τα ξέρουμε κι αυτά!" Βρε λες το Λενιώ να πάρει τον Μαθιό με σύμφωνο και δικηγόρο;