Γνωστός επιτυχημένος ηθοποιός καταστράφηκε οικονομικά

21.11.2012
Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και «χτυπάει» τους πάντες μηδενός εξαιρουμένου. Ανάμεσα στα «θύματα» της οικονομικής κρίσης είναι κι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός

με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος ως καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του!

«Το 2008 αποφάσισα να κάνω τη δραματική σχολή που είχα στο μυαλό μου. Μάζεψα ο, τι είχα και δεν είχα και προσπάθησα να υλοποιήσω αυτή την κατάσταση. Η οικονομική συγκυρία όμως δεν ευνόησε με αποτέλεσμα να φτάσουμε σ’ αυτή την κατάσταση που φτάσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε επίσης ότι παρά τις υποσχέσεις του υπουργείου Πολιτισμού δεν κατάφερε να μπει σε κάποιο από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα (και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης) να του κάνουν έξωση από το κτίριο όπου στεγαζόταν η σχολή του, η οποία και τελικά έκλεισε.


«Νοίκιασα ένα κτίριο με πάρα πολύ ακριβό ενοίκιο και το έφτιαξα από την αρχή, ώστε σε κάθε όροφο να υπάρχει κι ένα μικρό θεατράκι. Αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Μου έκαναν έξωση από το κτίριο γιατί χρώσταγα πολλά ενοίκια και δεν μπορούσα να τα πληρώσω», ενώ δεν έκρυψε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η καταστροφή μου η οικονομική συνάδει με πάρα πολλών άλλων ανθρώπων και δεν διεκδικώ πρωτεία καταστροφής, αλλά η ψυχική μου κατάσταση είναι πολύ χάλια, γιατί καταστράφηκε το όνειρο της ζωής μου. Δεν περίμενα ένα σχολείο καλλιτεχνικό να δεχθεί τόσο μεγάλη πολεμική», είπε.