Ζέτα: Μιλάει για την κόντρα με Λάτσιο & για Αγγέλου

21.11.2012
Καλεσμένη στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίφημη πρεμιέρα του Dancing with the stars.

Και κυρίως για την κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι ο δεύτερος ενοχλήθηκε σε κάποια σημεία από την παρουσιάστρια. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποστήριξε από την εκπομπή της ότι ο Λάτσιος ενοχλήθηκε με κάποιες παρεμβάσεις της Ζέτας.

Η Μακρυπούλια, που λες, αρνήθηκε ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους, λέγοντας ότι πια έχει συνηθίσει τον Γιάννη (Λάτσιο) και παίρνει ως αστεία αυτά που της λέει. Κι επίσης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ίδια μίλησε άσχημα. Ωστόσο, Αναστασιάδης και Περρής επέμεναν σε αυτό το κομμάτι και ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, σχολίασαν ότι τα σχόλια του διευθυντή ήταν προσβλητικά. "Ήταν λίγο προσβλητικό; Δεν πειράζει θα το δεχτώ. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ. Πιστεύω ότι θα πει πολλά ακόμα" δήλωσε με νόημα.

Βρε όσα και να της έλεγαν, βράχος το Ζετάκι (που λέει και ο Αγγέλου) κι έκοψε την όρεξη σε όσους φαντάζονται για τη συνέχεια «σφαγές». Το show δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη συνταγή των καβγάδων διότι δεν είναι κάτι που το έχει ανάγκη, ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

Και πάμε στο κομμάτι – Αργύρης Αγγέλου, που τόσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την εμφάνιση του στα backstage και τον τρόπο που τα παρουσίασε. Ειδικά, εκείνο το «Ζετάκι» που ακόμη αντηχεί εκνευριστικά στα αυτιά μας. ". "Με ξέρει πάρα πολλά χρόνια, είχε και άγχος...", προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, αλλά μεταξύ μας, δεν μας έπεισε και πολύ.