Παντρεύτηκε ο Νίκος Αναδιώτης

20.08.2012
Το χάσαμε το κορμί... κορίτσια. Ο Νίκος Αναδιώτης, που έγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ «Βασιλιάδες» ξετρελαίνοντας με τους κοιλιακούς του τον γυναικείο πληθυσμό....

... Από το βράδυ της Κυριακής ανήκει κι επίσημα στο κλαμπ των παντρεμένων. Και μπορεί εκείνος να ήθελε να κρατήσει την προσωπική τούτη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν τα κατάφερε. Κι έτσι, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το «κορμί»... γαμπρό.

Και να δούμε το νέο του λουκ, αφού ο Αναδιώτης τηρώντας το γνωστό... στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, αποφάσισε να αποχωριστεί την μακριά του κόμη. Έτσι, γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής ο κοντοκουρεμένος Αναδιώτης έφτασε στην εκκλησία γύρω φορώντας σικάτο γκρι κοστούμι και παπιγιόν. Η, δε, νύφη Βασιλική Παπαδοπούλου φρόντισε να μην τον στήσει κι έτσι έφτασε στην εκκλησία λίγα λεπτά αργότερα.


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο συμπρωταγωνιστής του στους «Βασιλιάδες», Τόμας Πρωτόπαππας με την καλή του και ο Κώστας Γκρέκας με τη σύζυγό του. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια.