Οι αλλαγές στα πρόσωπα για την "Ελένη"

01.08.2012
Μια τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και μια νέα ξεκινάει για την Ελένη Μενεγάκη- που μπορεί τώρα να κάνει τα μπάνια της στα Άχλα- από 1η Οκτωβρίου όμως όπως διαβάζουμε στην Espresso- να ξεκινάει την εκπομπή και προβλέπεται να έχει δουλειές με φούντες!

Ως τώρα μπορεί να έχουν γίνει μόνο δύο χαλαρές συσκέψεις, στις οποίες η Ελένη μαζί με τα στελέχη του Alpha και της εταιρίας παραγωγής αποφάσισαν αλλαγές στα πρόσωπα που θα είναι μαζί της με την νέα σεζόν. Έτσι, στο ραντεβού που έχουν δώσει οι συντελεστές για τις 20 Αυγούστου, οπότε και ξαναπιάνουν δουλειά, κάποιοι θα απουσιάζουν.
Ποιοι έρχονται- ποιοι μένουν: Σύμφωνα με την Epresso στην παρέα της Ελένης επιστρέφει η Κατερίνα Ζαρίφη, αν και εκκρεμούν οι τελικές υπογραφές, που αναμένεται να έρθουν στα τέλη του Αυγούστου. Στο πλευρό της παρουσιάστριας παραμένουν οι στενοί συνεργάτες της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ αποχωρούν ο Πέτρος Δερμετζής και η Σοφία Χουντάση, αφού μετά από συζητήσεις με τους υπευθύνους της εκπομπής αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας τους. Μια ακόμα συζήτηση προβλέπεται να γίνει με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, μετά τις 20 Αυγούστου και μένει να δούμε ποιο θα είναι ένα ακόμη πρόσωπο που θα κάτσει στο πάνελ της “Ελένης”.

Ε.Α.