Ποιοι μένουν & ποιοι φεύγουν από την Ελένη;

09.07.2012
Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει ξέγνοιαστη τις διακοπές και τα μπάνια της στα Άχλα της Άνδρου, πίσω στην Αθήνα υπάρχει αγωνία μεγάλη κι επαγγελματική σκοτούρα ανάμεσα στους συνεργάτες της.

Φαίνεται ότι στη σύνθεση του πάνελ θα υπάρξουν αλλαγές, όπου κόσμος θα πάει και δεν θα γυρίσει και κόσμος θα... ξαναγυρίσει!

«Ποιος μένει και ποιος φεύγει από την εκπομπή της Ελένης; Άλλη μεγάλη απορία αυτή. Η δημοσιογράφος Σοφία Χουντάση φεύγει, ενώ αμετακίνητοι στις θέσεις τους είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας» γράφει χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά. Ωστόσο, όπως επισημαίνει και η ίδια με καυστικό τρόπο, άγνωστο είναι τι θα γίνει με την Κατερίνα Ζαριφη. « Tο θέμα, επίσης, της Κατερίνας Ζαρίφη δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Άντε, να κάνετε ήσυχοι τα μπάνια σας εσείς τώρα».

Εξάλλου, το Λενιώ με την Ζαρίφη έχουν έρθει και πάλι πολύ κοντά και πολλές φορές επικοινωνούν και μέσω Twitter. Για να καταλάβεις, την προηγούμενη εβδομάδα η Μενεγάκη είχε σχολιάσει στην Ζαρίφη για τα κιλά της και πώς της αρέσει με τις καμπύλες της....