Γνωστή πρωταγωνίστρια φοβάται ότι θα την...αυτοκτονήσουν!

16.05.2012
Αβέβαιοι για το μέλλον της σειράς είναι οι πρωταγωνιστές του «Είναι στιγμές». Ειδικά, μετά τον τηλεοπτικό θάνατο του Σταύρου Ζαλμά και τη διχογνωμία για τους λόγους που ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από το σήριαλ, οι περισσότεροι συνάδελφοί του είναι και προβληματισμένοι.

Μάλιστα, η Μπεσυ Μάλφα μιλά ανοιχτά και σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό εκφράζει την ανησυχία της. Αλλά και τη στεναχώρια της για τον «θάνατο» του τηλεοπτικού της συζύγου «Στεναχωρήθηκα πολύ με την απομάκρυνση του Σταύρου και μίλησα ανοιχτά με τους σκηνοθέτες. Μερικοί υποστήριξαν ότι ήθελε να φύγει, άλλοι υποστήριξαν ότι έφυγε εξαιτίας κάποιας συνέντευξης που έδωσε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πια ελάττωμα είναι να ζητάμε τα λεφτά μας. Αν με δείτε να αυτοκτονώ στο σίριαλ θα ξέρετε γιατί έχει γίνει», πέταξε το «καρφί» της μέσα από το «Εγώ Weekly».

Πάντως κανένας από τους πρώην συνεργάτες του ηθοποιού δεν ξέρει τι θα γίνει με το σίριαλ του χρόνου. «Εμείς ξέρουμε ότι σταματάμε την άλλη βδομάδα δεν έχουμε καμιά άλλη ενημέρωση. Έτσι είχαμε συμφωνήσει από την αρχή, ότι τέλη του μήνα τελειώνουν τα γυρίσματα. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρει κανείς στην Ελλάδα τι θα γίνει του χρόνου θα ξέρει για το σίριαλ ;» δήλωσε η Τζένη Μπότση η οποία επίσης παραδέχθηκε ότι στενοχωρήθηκε με την αποχώρηση του Ζαλμά από το σίριαλ. Όπως όλο το υπόλοιπο καστ.

Αν και ο Κώστας Αρζόγλου ήταν πιο χαλαρός με την απομάκρυνση του ηθοποιού και τον τηλεοπτικό του «θάνατο. «Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να πεθάνει. Θα μπορούσα να πάθω έμφραγμα. Και στα Μυστικά της Εδέμ είχα ένα θάνατο περίεργο. Του Σταύρου νομίζω ήταν επιλογή δική του. Επέλεξε να μιλήσει για το σενάριο, όπως και τώρα που μιλάμε είναι δική μου επιλογή» δήλωσε χαρακτηριστικά.