Γούστα Σίσσυς: Βρίσκει «γλυκούλη» τον... Καιάδα!

15.05.2012
Τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής. Τι να πεις για το γούστο της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία με μία της μόνο ατάκα έφερε αμηχανία και αναστάτωση στο πλατό του Πρωινού ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή έπαιξαν βίντεο από το «Όλα 12», όπου καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμένης, γνωστός και ως... «Καιάδας». Ναι, αυτός που είπε το περίφημο «εγέρθητω» στους δημοσιογράφους.

Μόλις τελείωσε, λοιπόν, το επίμαχο βίντεο η Σίσσυ έσπευσε να τοποθετηθεί, αλλά στην περίπτωσή της φευ ίσχυσε το all time classic.... «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Κι αυτό διότι η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «γλυκούλη» τον Καιάδα. «Καλά, άλλος άνθρωπος ε; Άλλος! Αν μου έδειχνες μόνο την εικόνα του και δεν μου έλεγες ποιος είναι, με τίποτα δεν θα τον γνώριζα! Και γλυκούλης» είπε η έρμη η Σίσσυ, αλλά οι υπόλοιποι μόνο που δεν έπεσαν να τη «φάνε».

«Για γλυκούλη τον είδες εσύ;» τη ρώτησε απορημένος ο Χρήστος Φερεντίνος. Και προσπάθησε να το εξηγήσει η Σίσσυ, αλλά τζίφος. «Δε λέω γι' αυτά που λέει, λέω για το attitude. Έχουν ρίξει λίγο τους τόνους και είναι σαν παραμυθάκι. Κόντρα ρόλος». Η Κατερίνα Ζαρίφη άρχισε να ρωτάει τον κάμεραμαν αν είναι βεντάλια αυτό που κρατάει για να κάνει αέρα και η Χρηστίδου όλο κι ερχόταν σε δύσκολη θέση: «Παιδιά μισό λεπτό. Δεν είπα γλυκούλης. Είπα πιο γλυκούλης από αυτό που νόμιζα».