Ποιοι θα είναι οι σταρ του Dancing; Οεο

01.02.2012
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στις οθόνες μας στα τέλη Μαρτίου, ανανεωμένο, με μπόλικα «αστέρια», άλλα περισσότερο λαμπερά κι άλλα λιγότερο. Η λίστα με τους υποψήφιους

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στις οθόνες μας στα τέλη Μαρτίου, ανανεωμένο, με μπόλικα «αστέρια», άλλα περισσότερο λαμπερά κι άλλα λιγότερο. Η λίστα με τους υποψήφιους λέγεται ότι είναι μεγαλύτερη και από αυτή του... Σίντλερ, αν και σιγά σιγά καταλήγουν στους τελικούς υποψήφιους χορευτές.

Πάρε ονόματα που παίζουν για να χορέψουν στο παρκέ: Σπύρος Σούλης (πέρυσι εντυπωσίασε με τις χορευτικές επιδόσεις του σε ένα γκεστ), Κατερίνα Καραβάτου (αυτή κι αν θα είναι μεγάλη επιστροφή), Μάρκος Σεφερλής (αν δεν βγει τελικά το just the two of us), Παναγιώτης Χατζηδάκης, Νίκος Μουτσινάς ( ε , αυτό να δούμε) και κράτα την αναπνοή σου... Έλενα Παπαβασιλείου. Τέλος, δεν περιγράφω άλλο.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι κι αυτός είναι ένας... γλυκός πονοκέφαλος για την παραγωγή. Τα ζόρια είναι με την κριτική επιτροπή και τα backstage. Οι σίγουροι είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γιάννης Λάτσιος. Ο Αλέξης Κωστάλας δεν επιθυμεί στο καπάκι με το Dancing on ice να κάνει το ίδιο, ενώ κενή μένει η θέση της Έρρικας Πρεζεράκου. Ο περσινός νικητής Αργύρης Αγγέλου δεν θέλει να είναι στην επιτροπή, ενώ για τη θέση ακούστηκαν δύο «βαριά» ονόματα.

Αυτά της Πέγκυς Ζήνα κι Έλενας Παπαρίζου με τη δεύτερη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξανακαθίσει στην επιτροπή. Όσο για τα backstage, διαβάσαμε στον Ελεύθερο Τύπο ότι έγινε πρόταση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά δε θέλει να το κάνει διότι θα είναι, λέει, πισωγύρισμα στην καριέρα της!!! Και το όνομα της Δούκισσας Νομικού έχει ακουστεί, αλλά λένε ότι τους προβληματίζει η... ομοιότητα της με την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια. Τι να πεις. Προβλήματα....