Βασίλισσα Ελισάβετ: Η θυσία που έκαναν τα 22 μέλη του προσωπικού που την υπηρετούν στην καραντίνα

28.04.2020
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η θυσία που έκαναν τα 22 μέλη του προσωπικού που την υπηρετούν στην καραντίνα
Πώς τα πας με το μαγείρεμα στην καραντίνα; Με τα παιδιά ή τη διδασκαλία τους αυτόν τον καιρό που δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο; Για σκέψου όμως πώς θα σου φαινόταν να καλέσεις μερικά από τα μέλη του προσωπικού σου (εννοείται ότι θα είναι και αυτά σε αυτό-απομόνωση) στο παλάτι σου για να σε βοηθήσουν να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα; Γιατί αυτό ακριβώς έκαναν η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκονται σε καραντίνα στο Κάστρο του Windsor με τα 22 μέλη του προσωρινού προσωπικού τους. Δεν είναι γνωστά τα καθήκοντα όλων των μελών του προσωπικού που υπηρετούν επί του παρόντος τη βασίλισσα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σίγουρα o οικονόμος του σπιτιού, η προσωπική γραμματέας της βασίλισσας και οι βοηθοί του πρίγκιπα, καθώς και άλλα μέλη του βασικού προσωπικού της.

Διάβασε και αυτό: Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Αυτοί οι βασιλικοί υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να δουν την οικογένεια τους ή τους συντρόφους τους, αφού είναι σε απομόνωση με τη βασίλισσα, η οποία, να υπενθυμίσουμε, είναι 94 ετών. Μια πηγή του παλατιού είπε στην εφημερίδα: «Δεν θα βλέπουν τις οικογένειές τους γιατί δεν μπορούν να παίρνουν ρίσκα και δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν μέσα και έξω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προστατέψουμε τη βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου από τον θανατηφόρο ιό». Βάσει αυτού, η βασίλισσα ακολουθεί επίσης αυστηρές οδηγίες και δεν έχει δει άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας από τότε που άρχισε η αυτό-απομόνωση της τον περασμένο μήνα.

Αν λοιπόν ανησυχούσες για τη βασίλισσα κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, να σου πούμε ότι είναι σταθερά στο παλάτι μαζί με το προσωπικό της, οπότε πιθανότατα περνάει μια χαρά! Για το προσωπικό της, πάλι... δεν είμαστε σίγουροι!