Έχω ένα μυστικό...

23.04.2008
Είναι οι αγαπημένοι μας σταρ και θέλουμε να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτούς! Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε και βρήκε 50 μικρά μυστικά για τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που θα θέλατε να ξέρετε. Κάποια από αυτά μπορεί ούτε καν να τα είχατε φανταστεί για τους λατρεμένους σας σταρ.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


Είναι οι αγαπημένοι μας σταρ και θέλουμε να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτούς! Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε και βρήκε 50 μικρά μυστικά για τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που θα θέλατε να ξέρετε. Κάποια από αυτά μπορεί ούτε καν να τα είχατε φανταστεί για τους λατρεμένους σας σταρ. Κι όμως, αποδεικνύουν ότι και οι επώνυμοι έχουν τις προτιμήσεις τους, τους φόβους και τις αδυναμίες τους, που ίσως ταιριάζουν με τις δικές σας. Ας μη χάνουμε χρόνο, ξεκινάμε...

1. Η Εύη Αδάμ είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Το μόνο φαγητό που δεν φτιάχνει, γιατί δεν το τρώει ποτέ, είναι το αρνί.

2. Η Άννα Αδριανού δεν ξεχνάει ποτέ να φροντίσει τα λουλούδια της. «Έχω αδυναμία στα λουλούδια μου. Τα αγαπάω όλα σαν να είναι παιδιά μου. Μου αρέσουν πολύ τα αναρριχώμενα και τα γιασεμιά», μας είπε.

3. Η Χριστίνα Αλεξανιάν έχει υψοφοβία. Το έχει αποκαλύψει η ίδια καθώς και το ότι προσπαθεί να συμβιώνει με τη φοβία της. Μάλιστα, όταν χρειάστηκε να ανέβει στη ρόδα σε λούνα παρκ για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος, δεν είπε σε κανέναν τίποτα και ως άψογη επαγγελματίας το τόλμησε. «Μόνο όταν τελείωσα το γύρισμα, τους αποκάλυψα την τρομάρα που πέρασα», θυμάται η ηθοποιός.

4. Πώς καταφέρνει η Σοφία Αλιμπέρτη να διατηρεί πάντα την ίδια νεανική εμφάνιση; «Δεν υπάρχει μυστικό. Γελάω πολύ. Έχω χιούμορ. Βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα και αυτό αντανακλάται επάνω μου. Και θέλω να είμαι ερωτευμένη. Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου».

5. Το αγαπημένο παραμύθι της Τζίνας Αλοιμόνου είναι «Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι».

6. Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος όταν μπαίνει σε ένα χώρο είναι να βρει την έξοδο κινδύνου. Θέλει να ξέρει από πού θα μπορεί να φύγει αν παραστεί ανάγκη. Ακόμα και στο αεροπλάνο θέλει να κάθεται δίπλα στην πόρτα.

7. Η αγαπημένη ασχολία του Πασχάλη Τερζή είναι το ψάρεμα. Το καλοκαίρι του αρέσει να παίρνει το φουσκωτό του και να ασχολείται με το χόμπι του στα νερά της Χαλκιδικής.

8. Ο Ηλίας Ψινάκης αντιμετωπίζει τα πάντα με το γνωστό του χιούμορ. Αν θέλετε όμως να δείτε το άλλο του πρόσωπο, που δεν θα σας αρέσει καθόλου, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά: «Ρίξτε λάσπη στο αυτοκίνητό του, με το οποίο έχει παθολογική σχέση, και τότε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε».

9. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν εκνευρίζεται εύκολα. Διατηρεί πάντα την ψυχραιμία του, λένε συνεργάτες του, αλλά αν τον ρωτήσεις για το πόσο αμείβεται στο Mega και πού επενδύει τα λεφτά του, τότε το πιθανότερο είναι να σου γυρίσει την πλάτη φανερά ενοχλημένος.

10. Η Μάγδα Τσαγγάνη, η τσαχπίνα ζαχαροπλάστισσα Αργυρώ στη «Μαρία την άσχημη», μπορεί να αλλάξει διάθεση μόνο σε μία περίπτωση: όταν τη ρωτήσεις κάτι για την εκπομπή που παρουσίαζε πριν από μερικά χρόνια στο New Channel με τον Χάρη Κινατζή. Τότε μόνο συννεφιάζει για τα καλά η Μάγδα.

11. Η Έλενα Παπαρίζου δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ζεστή πίτσα με μπέικον.

12. Μην πείτε ποτέ στη Γωγώ Μαστροκώστα «πάμε για σούσι». Είναι σίγουρο ότι θα φάτε πόρτα, γιατί όταν κάποτε το δοκίμασε, δεν της άρεσε καθόλου.

13. Χυμώδης η Βάνα Μπάρμπα, έχει δύο διατροφικές αδυναμίες: τις πίτσες και το παγωτό σοκολάτα.

14. Σε μια ζεστή πίτσα ή ένα πεϊνιρλί δεν μπορεί να αντισταθεί ούτε η Άννα Βίσση, αν και έχει φοβερή αυτοπειθαρχία.

15. Το μυστικό της Νατάσας Θεοδωρίδου για το άψογο σώμα της είναι τα προϊόντα light. Όταν όμως μυρίσει τυρόπιτα και μάλιστα σπιτική, τότε η δίαιτα πάει περίπατο

16. Η αδυναμία του Σάκη Ρουβά είναι τα παγωτά γρανίτα.

17. Η Καίτη Γαρμπή, παρόλο που προσέχει τη διατροφή της, δεν μπορεί να αντισταθεί στα γαριδάκια.

18. Η Μαίρη Ακριβοπούλου έχει εργαστεί σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στην Κούβα.

19. Μπορεί να είναι μία από τις πιο γοητευτικές και καλλίγραμμες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης η Κατερίνα Λέχου, αλλά στο διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» ένα παγωτό σοκολάτα τη βάζει σε πειρασμό και συνήθως ενδίδει.

20. Η Βίκυ Καγιά ασχολείται με το θαλάσσιο σκι και τις yoga, vinyasa και hatha. Έχει μάλιστα Ελληνοαυστραλέζα personal trainner.

21. Η Κάτια Νικολαϊδου κάνει μια φοβερή σπεσιαλιτέ να γλείφεις και τα δάχτυλά σου: κουνέλι με μουστάρδα ντιζόν. Αλλά και τα σμυρνέικα σουτζουκάκια της είναι καταπληκτικά!

22. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως λένε άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, αρνείται να γράψει σε κομπιούτερ και χρησιμοποιεί το αγαπημένο του γούρικο στιλό, που του έφερε επιτυχία στο πρώτο του σενάριο.

23. Ο Σάκης Μπουλάς διαθέτει μια συλλογή από δεκάδες ρολόγια και άλλη μία εξίσου εντυπωσιακή με παλιά παιχνίδια.

24. Μη δοκιμάσετε να πάρετε το πρωί τηλέφωνο τη Σμαράγδα Καρύδη. Όχι, δεν κοιμάται. Απλώς θα βρείτε το τηλέφωνό της κατειλημμένο και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η ίδια, η αγαπημένη της συνήθεια είναι «να μιλάω στο τηλέφωνο με τις φίλες μου, ιδιαίτερα το πρωί, που πίνω τον καφέ μου».

25. Δύο φράσεις αποτελούν ρητό ζωής για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όπως λέει η ίδια: «Προστατεύω πάντα αυτούς που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Κι επιλέγω αυτούς που θα εμπιστευθώ».

26. «Καρτούν». Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές, έτσι αποκαλεί χαϊδευτικά η Λήδα Ματσάγγου τον καλό της φίλο Αλέξη Γεωργούλη, γιατί έχει άπειρη ενέργεια για πλάκες όπως ο Ρότζερ Ράμπιτ.

27. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης κάνει σκι, καταδύσεις και ιππασία. Μάλιστα, όπως έμαθα, βοήθησε πολύ τον Αλέξανδρο Σταύρου να μάθει να ιππεύει για τις ανάγκες της σειράς «Ο γητευτής».

28. Καλά λέει ο λαός ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Η Δήμητρα Ρουμπέση φαίνεται ότι το εφαρμόζει, καθώς μαγειρεύει φοβερές σπεσιαλιτέ στο σύζυγό της Ανδρέα Μικρούτσικο. «Το αγαπημένο του φαγητό είναι αγκινάρες αβγολέμονο», τονίζει η Δήμητρα, και φροντίζει να του το μαγειρεύει συχνά.

29. Τι κάνει η Τζένη Μπότση όταν στεναχωρηθεί και θέλει να το ξεπεράσει; «Κοιμάμαι πολύ», είναι η απάντησή της, και φαίνεται ότι είναι η καλύτερη λύση.

30. Απόλυτα ακριβής είναι στα ραντεβού του ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Η αχίλλειος πτέρνα του, όπως έχει πει σε φιλικό του περιβάλλον, είναι να μη τον στήσουν σε ραντεβού. Τότε μπορεί να νευριάσει, ακόμα και να σηκωθεί να φύγει.

31. Μια απίστευτη συλλογή από ετερόκλητα αντικείμενα που παίρνει ως «λάφυρα» από τα σπίτια που ανακαινίζει έχει ο Σπύρος Σούλης. Ο Mr «Άλλαξέ το» το διασκεδάζει πολύ και ανάμεσα στα πιο περίεργα που έχει συγκεντρώσει είναι ένας ινδιάνος με κέρατα, τουλίπες με φωτάκια που αναβοσβήνουν, φωτιστικά που μοιάζουν με διαστημόπλοια, ένα σεμεδάκι, το οποίο είχαν κολαρίσει για να μοιάζει με πιάτο κι έβαζαν μέσα φρούτα, και μια Αφροδίτη της Μήλου με γαλάζια μάτια, ροζ μανδύα και μαλλί με ανταύγειες.

32. Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που θαυμάζει ο Άνθιμος Ανανιάδης; Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με τον οποίο και συνεργάστηκαν «δανείζοντας» τις φωνές τους στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Πάμε για σερφ».

33. Αν μπορούσε να κάνει κάτι για την Αθήνα ο Αλέξανδρος Παρθένης, «θα τη γέμιζα με πράσινο, γκρεμίζοντας ανούσια κτίρια», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

34. Τρέλα με τα καπέλα έχει η Πέμυ Ζούνη και διαθέτει μια συλλογή από πενήντα φοβερά κομμάτια, ενώ συνεχώς θέλει να παίρνει καινούργια και μάλιστα πιο extreme μοντελάκια.

35. Πάνω από 600 καπέλα έχει ο Νίκος Βουρλιώτης (NiVo) των Goin Trough, που είναι και αυτός μανιώδης συλλέκτης. Μάλιστα, αγοράζει αποκλειστικά μια συγκεκριμένη μάρκα, ενώ η εταιρεία αυτή έχει δημιουργήσει και το δικό του μοντέλο, το οποίο κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο.

36. Της αρέσουν τα περίεργα και λίγο αστεία ringtones της Χριστίνας Κολέτσα. Ένα από αυτά είναι κότες σε χορωδία!

37. Και οι άντρες κλαίνε... Ο «σκληρός» Τόνυ Δημητρίου έκλαψε όταν κάηκε ένα pet shop, με εκατοντάδες ζωάκια παγιδευμένα στα κλουβιά τους.

38. Το μεγάλο όνειρο της Νίνας Λοτσάρη είναι να τραγουδήσει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

39. Ένα από τα ταξίδια που θυμάται έντονα ο Γιώργος Χρανιώτης είναι αυτό που έκανε πριν από μερικά χρόνια στη Merzouca του Μαρόκου. Έμεινε τρεις μέρες σε μια οικογένεια βεδουίνων μέσα στην έρημο!

40. Πάθος έχει η Κατερίνα Καραβάτου με τα τυριά και τα αλλαντικά. Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις σε μικρά μπακάλικα να αγοράζει ό,τι πιο περίεργο τυρί βρει και πιο νόστιμο αλλαντικό!

41. Απόλυτο θηλυκό η Παναγιώτα Βλαντή, έχει μανία με τις τσάντες. Μάλιστα, έχει φοβερή αδυναμία σε μια συγκεκριμένη μάρκα, που λατρεύουν όλες οι επώνυμες, και πρόσφατα αγόρασε μία που την αποκαλεί για πλάκα: «Η Louis μου». Όπως έμαθα, έχει βάλει στόχο να αγοράσει άλλη μία, αλλά, λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχει προλάβει ακόμα να κατέβει στα μαγαζιά για shopping.

42. Η Ταμίλα Κουλίεβα δεν φοράει ποτέ ρολόι. Έτσι, ο χρόνος κυλάει χωρίς να τον καταλαβαίνει και κάποιες φορές «στήνει» λίγο τους φίλους της. «Τελικά, όμως, τα προλαβαίνω όλα», μας είπε χαμογελώντας.

43. Πώς διατηρεί το υπέροχο σώμα της η Αννίτα Ναθαναήλ; Αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και το καλοκαίρι κάνει θαλάσσιο σκι, ενώ «ξεχνιέται» στο beach volley.

44. Δεν αντέχει με τίποτα τη δίαιτα η Έλντα Πανοπούλου. Άλλωστε, έχει αδυναμία στις μακαρονάδες με μπέικον, που τις φτιάχνει με μια καταπληκτική συνταγή η ίδια.

45. Μπορεί η Βανέσσα Αδαμοπούλου να έκανε πόλεμο με τη μοναξιά, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο για την ομορφιά της. Αδυναμία της είναι η ενυδατική της κρέμα, με άρωμα καρύδας, που δεν την αλλάζει με άλλη και τη βάζει πάντα μετά το μπάνιο της.

46. Σιχαίνεται τον τόνο ο Θέμης Γεωργαντάς. Έτσι, θυμάται ακόμα την πλάκα που του έκανε ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος όταν σε κάποια γενέθλιά του του έφερε μια τούρτα που είχε μέσα τόνο!

47. Η αχίλλειος πτέρνα της Μαριάννας Τουμασάτου είναι τα μαλλιά της. Δεν είναι ποτέ αχτένιστα, ακόμα και μέσα στο σπίτι της.

48. Ο Αποστόλης Τότσικας λατρεύει να ακούει μουσική rock, metal και ηλεκτρονική. Αγαπημένο του συγκρότημα είναι οι Τοοl.

49. Η Μαρκέλλα και η Μαρκελλίνα. Η μία είναι η γνωστή Μαρκέλλα (Φιλίτσα Καλογεράκου) στη «Μαρία την άσχημη» και η άλλη η χελωνίτσα της. Είναι το αγαπημένο της pet, μια μικρή υδρόβια χελώνα που την ονόμασε «Μαρκελλίνα».

50. Φιλόζωος είναι ο Γιάννης Παπαζήσης. Όπως με πληροφόρησαν οι καλλιτεχνικές πηγές μου, έχει ψαράκια για κατοικίδια τα οποία περιποιείται με ιδιαίτερη φροντίδα.