Ο ωραίος Πάρης αναστατώνει την Αθήνα

24.03.2008
«Μήλον της έριδος» έχει γίνει ο νεαρός Πάρης για τις κυρίες όχι μόνο της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά και της διεθνούς, που ερίζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά του...
«Μήλον της έριδος» έχει γίνει ο νεαρός Πάρης για τις κυρίες όχι μόνο της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά και της διεθνούς, που ερίζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά του...

Το όνομά του προκαλεί ρίγη στη διεθνή jet set κοινότητα, όπως αυτά της Αθηνάς Ωνάση και του Σταύρου Νιάρχου. Αντίθετα όμως με τους δύο άλλους κληρονόμους, ο γιος του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και της Μαριάννας Λάτση και εγγονός του Γιάννη Λάτση, που γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1979, επέλεξε πλέον να ζει στην Ελλάδα και να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Το γεγονός ότι είναι όχι μόνο ένας από τους πλέον περιζήτητους γαμπρούς παγκοσμίως, αλλά και ο 54ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου κάνει τα κορίτσια να παραληρούν και τις στάρλετ να περιμένουν ουρά για μια ματιά του, καθώς εκτός όλων των άλλων δραστηριοποιείται και στον κόσμο των παραγωγών. Βέβαια, εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του Τύπου με τις ερωτικές του περιπέτειες, αν και το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μάθουμε για κάποιες επαγγελματικές κινήσεις του που θα καθορίσουν τις τύχες πολλών αστέρων, τηλεοπτικών και μη!

Έξυπνος επιχειρηματίας
Ο Πάρης όμως φαίνεται ότι κληρονόμησε και το επιχειρηματικό γονίδιο, αφού δραστηριοποιείται όχι μόνο στην οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση, αλλά και με δικές του επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια. Πέρα από την επιχείρηση που διαθέτει η οικογένειά του, έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής στην Αμερική με τον Κώστα Σόμμερ. Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός κληρονόμος έχει την πρόθεση με κάποιον τρόπο να μπει και στο χώρο της σόουμπιζ. Η επιστροφή του στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό ταυτίστηκε με ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια νέα σελίδα στη ζωή του και στο θέμα των επιχειρήσεων. Μάλιστα, στο σπίτι που του ετοιμάζει η μητέρα του θα έχει το δικό του στούντιο, για να παρακολουθεί από κοντά τις δουλειές που θα αναλάβει ως παραγωγός. Αυτόν τον καιρό, μάλιστα, οι πληροφορίες μας τον θέλουν να αναζητάει κάτι καινούργιο στο χώρο της showbiz και της τηλεόρασης, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τίποτα...

Το lifestyle του
Ο ροκ Πάρης μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην ψυχαγωγική επιχειρηματικότητα και τη νυχτερινή διασκέδαση. Γι αυτό συχνά τα άτομα με τα οποία συνεργάζεται είναι και η παρέα του. Πηγαίνει συχνά στο «Villa Μercedes» ή το «Cinema», όπου χορεύει και διασκεδάζει με τα τραγούδια των Onirama. Δεν μένει, όμως, μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά του αρέσουν και τα κλαμπ της παραλίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Λατρεύει τα ταξίδια και τα καλοκαίρια με το σκάφος του και πάντα παρέα με φιλικές συντροφιές «οργώνει» το Αιγαίο, αλλά πάντα θα κάνει μια στάση και στη Μύκονο για ξέφρενα γλέντια. Τα τελευταία χρόνια ρίχνει άγκυρα κάθε Μάιο στις Κάνες για το φεστιβάλ κινηματογράφου, όπου θεωρείται ως ένας από τους πιο περιζήτητους celebrities και ελπιδοφόρος παραγωγός.

Το ντύσιμό του είναι απλό. Προτιμάει T-shirts και τζιν παντελόνια, ενώ πολύ συχνά φοράει και ένα μοδάτο τζόκεϊ στο κεφάλι του. Στο Internet μάλιστα κυκλοφορούν μπλουζάκια και καπέλα εμπνευσμένα από το στυλ του, που φέρουν το όνομά του για τους fans του. Στα μπουζούκια πηγαίνει πιο σπάνια, αν και δεν κρύβει ότι του αρέσει και ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης. Του αρέσουν κυρίως η rnb, η pop και η κλασική μουσική. Απολαμβάνει τις συζητήσεις γύρω από πολιτικά θέματα, ενώ δεν του αρέσει καθόλου η τηλεόραση. Λατρεύει επίσης τις ταινίες του Γούντι Άλεν. Πρόσφατα απέκτησε και το δικό του προφίλ στο Facebook, όπου τον μύησε η αδερφή του Εριέττα, που είναι από τις πρώτες που δήλωσαν φανατικές με την περίφημη ιστοσελίδα.

Περιζήτητος στις γυναίκες...
Από τα πολύ νεανικά του χρόνια ο Πάρης έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε μεγάλο γόη! Η πρώτη σχέση του που έγινε γνωστή και απασχόλησε τον Τύπο ήταν με την κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερή του Ζέτα Βομβογιάννη. Η σχέση του με τη γοητευτική Ζέτα κράτησε αρκετά χρόνια και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ωστόσο το ζευγάρι έζησε ευτυχισμένες στιγμές αγνοώντας τα κακόβουλα σχόλια, μέχρι τη στιγμή που πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η επόμενη αγαπημένη του, όμως, ήταν εκείνη που έγινε αιτία ο Πάρης να «φιλοξενείται» καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του Τύπου διεθνώς.

Ο λόγος για τη χρυσή κληρονόμο Πάρις Χίλτον, που έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με τον Έλληνα Κροίσο. Τα ταξίδια τους και οι περιπέτειες του έρωτά τους έγιναν talk of the world, ενώ οι αντιδράσεις της οικογένειάς του στην επισημοποίηση της σχέσης τους φαίνεται ότι λειτούργησαν ανασταλτικά και οδήγησαν στο χωρισμό. Πλέον ο Πάρης φαίνεται ότι σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και με την επιστροφή του από την Αμερική έφερε αναστάτωση στις κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ. Από τη μια, Ελληνίδα παρουσιάστρια φέρεται ότι έχει κάνει σχέση μαζί του και, από την άλλη, τον πολιορκεί και η Σάσα Μπάστα. Μάλιστα, η φήμη περί σχέσης του Πάρη και της τραγουδίστριας είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας για άλλη μια φορά έντονες αντιδράσεις από την οικογένειά του.