30.000 ευρώ για ένα μικρό άγγελο

10.01.2008
Έναν καλό άγγελο στη γη και μάλιστα επώνυμο έχει ένα 6άχρονο αγοράκι που ζει στην Κρήτη, το οποίο πρέπει να πάει οπωσδήποτε στο Λονδίνο για μια σοβαρή επέμβαση στα μάτια του. Δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Πανταζή

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


Έναν καλό άγγελο στη γη και μάλιστα επώνυμο έχει ένα 6άχρονο αγοράκι που ζει στην Κρήτη, το οποίο πρέπει να πάει οπωσδήποτε στο Λονδίνο για μια σοβαρή επέμβαση στα μάτια του. Δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Πανταζή, που εμφανίστηκε σαν από θαύμα ανήμερα τα Χριστούγεννα και έδωσε στους απελπισμένους γονείς του μικρού Δημήτρη τη λύση: μια επιταγή 30.000 ευρώ!

Ολοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη καρδιά έχει ο Λευτέρης Πανταζής και πόσο βοηθάει, όχι μόνο τις άγιες μέρες τους συνανθρώπους μας, αλλά όποτε μάθει ότι κάποιος υποφέρει, ιδιαίτερα μάλιστα αν είναι μικρό παιδί. Έτσι, όταν τα Χριστούγεννα λίγο μετά την εμφάνισή του σε γνωστό μαγαζί της Κρήτης, όπου όπως πάντα καταχειροκροτήθηκε, τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του ένα ζευγάρι Ρωσοπόντιων και με δάκρυα στα μάτια του είπαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδί τους, έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι άνθρωπος με το «α» κεφαλαίο.

Οι φτωχοί γονείς του παιδιού ήταν σε απόγνωση. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Ο Δημητράκης μας θα τυφλωθεί αν δεν κάνει μια λεπτή επέμβαση στο Λονδίνο», του είπαν και του έδειξαν τις ιατρικές εξετάσεις του μικρού, που αποδεικνύουν πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά του. Ο Λευτέρης ήταν έτοιμος να βουρκώσει και δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να κάνει την κίνηση ανθρωπιάς, κάνοντας τους γονείς του μικρού να νιώσουν ανακουφισμένοι. Αμέσως τους έδωσε μια επιταγή με το ποσό των 30.000 ευρώ, για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην εγχείρηση και να αποκατασταθεί το πρόβλημα του μικρού Δημήτρη.

Την επόμενη μέρα οι γονείς έφεραν μαζί τους και τον μικρό, που ευχαρίστησε τον Λευτέρη Πανταζή. Μάλιστα, η οικογένεια χάρισε στον τραγουδιστή και μια εικόνα του προστάτη αγίου του και του είπαν ότι από δω και πέρα ο μικρός θα είναι και δικό του παιδί.

Έτσι, λοιπόν, αμέσως μετά τις γιορτές ο Δημητράκης θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου είναι όλα κανονισμένα για την επέμβαση, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάρει ήδη τις διαβεβαιώσεις από τους γιατρούς εκεί ότι θα γυρίσει απολύτως υγιής.