Οι 12.775 γυναίκες του Γουόρεν Μπίτι

04.01.2010
Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη βιογραφία του γνωστού ηθοποιού-καρδιοκατακτητή, αυτός είναι ο αριθμός των γυναικών που υπέκυψαν στη γοητεία του σε μια χρονική διάρκεια 35 χρόνων.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη βιογραφία του γνωστού ηθοποιού-καρδιοκατακτητή, αυτός είναι ο αριθμός των γυναικών που υπέκυψαν στη γοητεία του σε μια χρονική διάρκεια 35 χρόνων.

Το βιβλίο λέγεται "Star: How Warren Beatty Seduces America" ("Αστέρι: Πώς ο Γουόρεν Μπίτι αποπλάνησε την Αμερική") και σύμφωνα με τον συγγραφέα Πίτερ Μπίσκιντ (Peter Biskind), βασίζεται στην... απλή αριθμητική. Αυτός το αριθμός προέκυψε υπολογίζοντας μία γυναίκα για κάθε μέρα των τρεισήμισι δεκαετιών που ο θρυλικός γόης του Χόλιγουντ ήταν εργένης, χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνει τα τυχερά της μιας νύχτας, τα φιλάκια ή τα διάφορα πεταχτά, στα γρήγορα. Ο Μπίσκιντ υποστηρίζει ότι είναι πιο εύκολο να μετρήσεις τα άστρα στον ουρανό παρά τον αριθμό των γυναικών που έχει ξελογιάσει στη ζωή του ο 72χρονος σήμερα τελευταίος των playboys, ο οποίος τα τελευταία 16 χρόνια των είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ (Annette Bening).

Στη λίστα με τις κατακτήσεις του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ονόματα όπως η Τζούλι Κρίστι (Julie Christie), η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda), η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins), η Νάταλι Γουντ (Natalie Wood), η Νταϊάν Κίτον (Diane Keaton) και η Μαντόνα (Madonna).

Η Τζέιν Φόντα με την οποία βρέθηκαν σε μια ακρόαση, λέει στο βιβλίο ότι στην αρχή αμφέβαλε κάπως για τον ανδρισμό του Μπίτι. Συνέχισε όμως ως εξής: "Θεέ μου, φιληθήκαμε μέχρι σχεδόν να... φάμε ο ένας το κεφάλι του άλλου". Σχολιάζοντας, δε το γεγονός αυτό ο ίδιος ο Μπίτι μίλησε για μια ξεχωριστή ικανότητα της Φόντα να "ξεκλειδώνει" το σαγόνι της, θυμίζοντάς του έτσι τον πύθωνα που καταβροχθίζει θύμα πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από τον ίδιο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, το οποίο κυκλοφόρησε στην Αμερική την περασμένη Τετάρτη, υποστηρίζει επίσης ότι ο "αχόρταγος" Μπίτι αποδείχτηκε πέραν κάθε προσδοκίας και για μια ακόμη ερωτική παρτενέρ του, την Τζόαν Κόλινς, για την οποία μάλιστα παράτησε την Τζέιν Φόντα. Αναφέρει συγκεκριμενα: "Εκανε έρωτα στην Κόλινς αμείλικτα! Για εκείνη όμως παραπήγε το πράγμα. Μια Κυριακή πρωί, εξαντλημένη, σηκώθηκε με δυσκολία από το κρεβάτι και πήγε να καπνίσει ένα -απαγορευμένο- τσιγάρο. 'Δεν νομίζω ότι μπορώ να αντέξω πολύ περισσότερο. Δεν σταματά ποτέ, πρέπει να φταίνε αυτές οι βιταμίνες. Σε λίγα χρόνια, θα έχω λιώσει!'". Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, όταν η θρυλική "Αλέξις" ερωτήθηκε αργότερα για το αν όντως έκαναν σεξ 7 φορές την ημέρα, εκείνη απάντησε: "Εκείνος μπορεί να έκανε. Εγώ απλά ήμουν ξαπλωμένη εκεί".