Αντζελίνα Τζολί: "Η πίστη δεν είναι απαραίτητη"!

24.12.2009
Χαλαρή και ψύχραιμη η δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν θεωρεί την ερωτική πίστη τόσο σημαντική κι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε ένα ζευγάρι.

Χαλαρή και ψύχραιμη η δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν θεωρεί την ερωτική πίστη τόσο σημαντική κι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε ένα ζευγάρι.

"Ούτε ο Μπραντ, ούτε εγώ πιστεύουμε ότι το να ζούμε μαζί σημαίνει πως πρέπει να είμαστε αλυσοδεμένοι μαζί", λέει Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.

"Φροντίζουμε να μην περιορίζουμε ο ένας τον άλλον. Αμφιβάλλω για το αν η πίστη είναι απολύτως απαραίτητη σε μια σχέση", συνεχίζει: "Είναι πολύ χειρότερο να αφήνεις τον σύντροφό σου και να τον κακολογείς στη συνέχεια".

Οι δηλώσεις αυτές ακούγονται κάπως εκ του πονηρού, καθώς εδώ και ένα χρόνο κάθε τόσο κυκλοφορούν φήμες για σοβαρά προβλήματα στη σχέση της Αντζελίνα με τον σύντροφο της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με το ιδιόρρυθμο μουσάκι που έχει υιοθετήσει εκείνος τελευταία.

Στην ίδια συνέντευξη, η 34χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι όταν δεν περνάει το δικό της στη σχέση τους μπορεί να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα: "Σπίθες πετάγονται στο σπίτι αν ο καλός Μπραντ αδυνατεί να καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος και αντιδρά αρνητικά με προκλητικό τρόπο. Τότε μπορεί να θυμώσω τόσο πολύ που να του σκίσω το πουκάμισο".

Το μόνο που συγκρατεί την φλογερή πρωταγωνίστρια είναι η σκέψη των έξι παιδιών της - του 8χρονου Μάντοξ (Maddox), του 6χρονου Παξ (Pax), της 4χρονης Ζαχάρα (Zahara), της 3χρονης Σιλό (Siloh) και των ενός χρόνου διδύμων Νοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne):

"Δεν γινόμαστε και τόσο βίαιοι για τέτοια θέματα και σκεφτόμαστε τα έξι παιδιά μας". Πράγματι, τελευταία το δημοφιλές ζευγάρι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να φανεί μονοιασμένο με κοινές εμφανίσεις σε διάφορα κοσμικά γεγονότα.

Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν στο πάρτι του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και του Ματ Ντέιμον (Matt Damon) στο Λος Άντζελες, όπου όμως ενώ όλοι χόρευαν με κέφι, οι δυο τους παρέμειναν καθιστοί όλη τη νύχτα στο τραπέζι τους.

Κάτι σαν την Μαντόνα στα γενέθλια της, λίγο πριν χωρίσει με τον Γκάι...