Χώρισε μετά από 23 χρόνια η Σούζαν Σαράντον!

24.12.2009
Ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι παρελθόν! Όπως ανακοίνωσε χτες, Τετάρτη η εκπρόσωπος τους, ο Τιμ Ρόμπινς (Tim Robbins) και η Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon) έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι παρελθόν! Όπως ανακοίνωσε χτες, Τετάρτη η εκπρόσωπος τους, ο Τιμ Ρόμπινς (Tim Robbins) και η Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon) έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Τα αίτια του χωρισμού τους παραμένουν άγνωστα και η εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο για την υπόθεση.

Η 63χρονη Σαράντον και ο 51χρονος Ρομπινς υπήρξαν μαζί επί 23 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 20χρονο Τζακ και τον 17χρονο Μάιλς. Η Σαράντον έχει άλλη μια κόρη, την 24χρονη Εύα, από προηγούμενη σχέση.

Το ζευγάρι των ηθοποιών γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Η Κυρία και ο Ταύρος" (Bull Durham), το 1988. Εκείνος υποδύονταν έναν ταλαντούχο παίκτη του μπέιζμπολ κι εκείνη τη φανατική θαυμάστρια που προσπαθούσε να τον γοητεύσει και να τον προετοιμάσει για τις μεγάλες ομάδες.

Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ μεταξύ τους και επανειλημμένως ο τύπος τους συνέκρινε με τα άλλα σταθερά χολιγουντιανά ζευγάρια που παρέμεναν αφοσιωμένοι μεταξύ τους χωρίς γάμο, όπως η Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn) και ο Κερτ Ράσελ (Kurt Russell).

"Δεν θέλω να παίρνουμε για δεδομένο ο ένας τον άλλον", είχε εξηγήσει η Σούζαν Σαράντον μιλώντας για την άρνησή τους να παντρευτούν σε παλιότερη συνέντευξη της: "Ίσως ο γάμος να γίνει μια καλή δικαιολογία για ένα μεγάλο πάρτι στα 80 μου", συμπλήρωσε αστειευόμενη.

Η ίδια είχε παντρευτεί τον εφηβικό της έρωτα από το σχολείο, Κρις Σαράντον (Chris Sarandon) και στη συνέχεια δημιούργησε δεσμό με τον σκηνοθέτη Φράνκο Αμιούρι (Franco Amurri), από τον οποίο απέκτησε την κόρη της.

Η Σαράντον πρωταγωνιστεί στην ταινία "Παραδεισένια Οστά" (The Lovely Bones) που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. Αυτή τη φορά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται μια γιαγιά που πίνει και καπνίζει, ενώ προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια της μετά τη δολοφονία της έφηβης εγγονής της. Η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Ρόμπινς έγινε στην ταινία "Απόδραση από τη Χαμένη Πόλη" (City of Ember) το 2008.