Περνούν και... μόνοι τους καλά!

30.12.2009
Η λέξη «ευτυχία» στο Χόλιγουντ συνδυάζεται με τέσσερα πράγματα: δημοσιότητα, χρήματα, εμφάνιση και, φυσικά, τον τέλειο γάμο ή μια επιτυχημένη σχέση. Δέκα πασίγνωστοι σταρ θα περάσουν τα φετινά τους Χριστούγεννα χωρίς ταίρι, όχι όμως μελαγχολικά.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Η λέξη «ευτυχία» στο Χόλιγουντ συνδυάζεται με τέσσερα πράγματα: δημοσιότητα, χρήματα, εμφάνιση και, φυσικά, τον τέλειο γάμο ή μια επιτυχημένη σχέση. Δέκα πασίγνωστοι σταρ θα περάσουν τα φετινά τους Χριστούγεννα χωρίς ταίρι, όχι όμως μελαγχολικά. Οι φίλοι αλλά και η αυτοπεποίθηση που νιώθουν θα τους βοηθήσουν ώστε να μην τα βάψουν μαύρα.

Λίντσεϊ Λόχαν
Καταχρήσεις ουσιών, ανορεξία, ψυχολογικά προβλήματα και μια άκρως προβληματική σχέση με τον πατέρα της, την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει βγαίνοντας κάθε βράδυ έξω. Παρ’ όλα αυτά, η Λίντσεϊ κάποιο πάρτι θα βρει να πάει και φέτος τα Χριστούγεννα. Η Λίντσεϊ είναι μόνη της από τον περασμένο Απρίλιο όταν χώρισε από την d.j. Σαμάνθα Ρόνσον! Είχαν βέβαια προηγηθεί αρκετοί κύριοι, μεταξύ των οποίων οι Χάρι Μόρτον, Άαρον Κάρτερ και Κάλουμ Μπεστ. Δεν τη βλέπουμε να στεριώνει σύντομα σε κάποια σχέση, αν και αυτή την περίοδο φαίνεται μια χαρά και ας είναι μόνη της!

Ούμα Θέρμαν
Μπήκε πρόσφατα στο κλαμπ των χωρισμένων, αλλά, όπως δήλωσε, σκοπεύει να μείνει μόνη της για αρκετό καιρό. Είναι κάτι που θέλει για να ξαναβρεί τον εαυτό της έπειτα από 2 χρόνια σχέσης με το Γάλλο πολυεκατομμυριούχο Αρπάντ Μπουσόν. Το ζευγάρι ετοιμαζόταν για γάμο, αλλά ξαφνικά χώρισε. Έτσι, η Ούμα περιχαρής ετοιμάζει τη γαλοπούλα για τους φίλους και ξενύχτι μέχρι πρωίας σε ξέφρενα πάρτι.

Ριάνα
Το 2009 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη διάσημη τραγουδίστρια στα προσωπικά της. Ποιος δεν θυμάται τον άγριο ξυλοδαρμό από το σύντροφό της Κρις Μπράουν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν λίγο πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Grammy; Το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, που, όπως ήταν φυσικό, απέτυχε και από τότε είναι μόνη της. Τελείως; Όχι ακριβώς, αλλά σίγουρα χωρίς σταθερή σχέση. Δηλώνει πως έλκεται από τα κακά παιδιά την ώρα που βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται και τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Κάμερον Ντίαζ
Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει με φίλους και δεν τη νοιάζει καθόλου. Ίσως γιατί η 35άχρονη Κάμερον Ντίαζ βρισκόταν για πολλά χρόνια μέσα σε μεγάλες σχέσεις χωρίς σχεδόν καθόλου «διαλείμματα μοναξιάς». Έχει μια εμμονή με μικρότερους άντρες και οι σχέσεις της οδηγούνται πάντα στο χωρισμό. Όπως με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, με τον οποίο έζησε ένα θυελλώδη έρωτα από το 2003 μέχρι το 2007. Ο τελευταίος της δεσμός με τον πρώην της Τζένιφερ Άνιστον, Πολ Σκάλφορ, έληξε οριστικά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τζένιφερ Άνιστον
Μιας και αναφερθήκαμε στην Τζεν, η πρώην του Μπραντ Πιτ είναι η πιο αγαπημένη «γεροντοκόρη» των ταμπλόιντ στις ΗΠΑ. Τίτλοι όπως «Μόνη και τα φετινά Χριστούγεννα» και «Δεν έχει καταφέρει ακόμη να δημιουργήσει οικογένεια» έχουν κάνει, όπως κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο την εμφάνισή τους. Η Τζεν έπειτα από τρεις αποτυχημένες σχέσεις με τον Βινς Βον, τον Πολ Σκάλφορ και τον Τζον Μέγερ είναι μόνη της από την περασμένη άνοιξη και μάλιστα δηλώνει τρισευτυχισμένη. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσει με φίλους και την οικογένειά της, στους οποίους μάλιστα θα ετοιμάσει και ελληνικά μεζεδάκια.

Τζέραρντ Μπάτλερ
Στους «300» όχι μόνο δεν ήταν μόνος, αλλά είχε και παιδί. Οι κανόνες των σχέσεων έχουν αλλάξει βέβαια πάρα πολύ από την εποχή της αρχαίας Σπάρτης όπως και οι κανόνες των ραντεβού, τους οποίους ο 40χρονος Τζέραρντ Μπάτλερ δηλώνει πως δεν κατανοεί. Μόνος εδώ και πολύ καιρό, αλλά όχι φανατικός εργένης, ο «Λεωνίδας» δεν θέλει να τον παίρνουν οι γυναίκες τηλέφωνο, αλλά να έχει εκείνος την πρωτοβουλία ενός ραντεβού. Δηλώνει ότι του αρέσουν οι γυναίκες που τον αγνοούν, ενώ, όταν βρεθεί μπροστά του η ιδανική, την προσπερνά εκείνος γιατί τη δεδομένη στιγμή απλώς δεν του τραβάει την προσοχή. Μάλλον δεν θα είναι τα τελευταία του single Χριστούγεννα!

Ρόμπερτ Πάτισον
Στους διάσημους λόφους της αμερικανικής σοουμπίζ τον θεωρούν τον πιο σέξι βρικόλακα που πέρασε ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ακόμη και τον Μπραντ Πιτ. Ο Ρόμπερτ Πάτισον δηλώνει φανατικός και αμετανόητος εργένης και δεν θέλει καν να ακούσει για αρραβώνες, γάμους, παιδιά κ.λπ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το «τι παίζεται» με την Κρίστεν Στιούαρτ συμπρωταγωνίστριά του στο «Λυκόφως», ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Lady Gaga
Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο εκκεντρική αλλά και η πιο επιτυχημένη σταρ του 2009. Οι δίσκοι της έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και κάθε της εμφάνιση προκαλεί πλήθος σχολίων. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τις δηλώσεις της, με πιο πρόσφατη ότι της αρέσουν και οι γυναίκες (!), αλλά ερωτεύεται μόνο άντρες. Πάντως, σε έναν τύπο ονόματι «Speedy», που ήταν μια σύντομη καλοκαιρινή περιπέτεια, δεν πρέπει να έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα single, απλώς με τους φίλους της.

Μίσα Μπάρτον
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με εκ πεποιθήσεως εργένισσα, αλλά μάλλον για άστοχες επιλογές. Εμ, έτσι είναι, όταν θες να βρίσκεσαι κάθε βράδυ στα κλαμπ και τα πάρτι. Η Μίσα Μπάρτον είναι περισσότερο γνωστή για τις κακές της συνήθειες και τα ψυχολογικά της προβλήματα, παρά για τα επαγγελματικά της. Αυτά φαίνεται πως είδε και ο νεαρός ρόκερ Λιουκ Πρίτσαρντ και την άφησε στα κρύα του λουτρού τον περασμένο Μάρτιο. Έκτοτε η Μίσα δεν έκανε κάποια νέα σχέση, αλλά μόνο περιστασιακές «περιπέτειες».

Χιου Γκραντ
Τα περιοδικά κοινωνικής κριτικής καυστικά σχολιάζουν πως ο 49χρονος Βρετανός σταρ δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ, γιατί του αρέσουν οι περιστασιακές, μα πάρα πολύ περιστασιακές... σχέσεις. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που έληξε ο πιο γνωστός δεσμός που είχε, αυτός με τη Λιζ Χάρλεϊ στις αρχές του 2000. Ούτε η σύντομη σχέση του με τη χρυσή κληρονόμο Τζεμίμα Καν έμελλε να έχει ευτυχή κατάληξη. Πού τα αποδίδει όλα αυτά ο ίδιος; Στο πάθος του για το γκολφ, το οποίο εξασκεί ακόμη και εντός σπιτιού στη διάρκεια της νύχτας!