Το τηλεφώνημα της Μάρας

24.12.2007
Ενώ όλοι θέλουν τη Μάρα Ζαχαρέα με την Έλλη Στάη να είναι σε κόντρα και στα μαχαίρια, μια κίνηση της πρώτης καταρρίπτει όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις δύο γυναίκες και τη φιλική τους σχέση.

Ενώ όλοι θέλουν τη Μάρα Ζαχαρέα με την Έλλη Στάη να είναι σε κόντρα και στα μαχαίρια, μια κίνηση της πρώτης καταρρίπτει όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις δύο γυναίκες και τη φιλική τους σχέση. Ο χαρακτήρας και το επίπεδο της Μάρας Ζαχαρέα δεν της επέτρεπαν να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στις φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά, και όχι μόνο, πηγαδάκια. Δεν άντεχε άλλο να ακούει για δήθεν παρεξηγήσεις και ίντριγκες, για βαριές κουβέντες και για βέτο! Έτσι, αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να τηλεφωνήσει στην Έλλη Στάη, να μιλήσουν και να λυθεί κάθε πιθανή παρεξήγηση, που στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ.

Πρώτα απ όλα η Μάρα παραδέχθηκε στην Έλλη πως δεν δίνει βάση στα κακοήθη δημοσιεύματα, που θέλουν τη δεύτερη να διεκδικούσε από καιρό τη θέση της. Η απάντηση της Έλλης ήταν πως δεν χρειάζεται να της εξηγεί πράγματα αυτονόητα. Της είπε επίσης να μη στεναχωριέται για όσα λέγονται, αφού έτσι είναι ο χώρος τους, δυστυχώς!

Τέλος, η Μάρα της ευχήθηκε καλή δύναμη και να έχει επιτυχία στην παρουσίαση του δελτίου, τέτοια, που εκείνη δεν κατάφερε να κάνει, τουλάχιστον έτσι όπως επιθυμούσε το κανάλι από μέρους της. Η συνομιλία τους διήρκεσε λίγα μόλις λεπτά, πετυχαίνοντας όμως να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, έτσι όπως αρμόζει σε δύο δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες με ήθος.