Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η κόρη του Μπίλι Τζόελ

07.12.2009
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Μπίλι Τζόελ (Billy Joel), η 23χρονη επίσης τραγουδίστρια Αλέξα Ρέι (Alexa Ray).

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Μπίλι Τζόελ (Billy Joel), η 23χρονη επίσης τραγουδίστρια Αλέξα Ρέι (Alexa Ray).

H 23χρονη κοπέλα που έχει ακολουθήσει την καριέρα του πατέρα της, πήρε υπερβολική δόση χαπιών ύστερα από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η τραγουδίστρια κατάπιε οκτώ υπνωτικά χάπια προτού μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το περιοδικό "People" ισχυρίζεται ότι το φάρμακο ήταν προϊόν της ομοιοπαθητικής, ενώ στο εν λόγω άθρο εξιστορείται όλη η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας:

"Άρχισε να έχει δύσπνοια και να χάνει τις αισθήσεις της, γι΄αυτό και ένας φίλος της κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες. Όλα αυτά συνέβησαν μετά την έντονη λογομαχία που είχε με τον σύντροφο της", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό.

Ευτυχώς, η Αλέξα κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναρρώνει πλέον σπίτι της, έχοντας τον πατέρα της Μπίλι Τζοέλ στο πλευρό της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που 23χρονη τραγουδίστρια, αντιμετωπίζει προβλήματα συναισθηματικής φύσεως.

Τον περασμένο Αύγουστο, φαίνεται να έγραφε στην σελίδα της στο διαδίκτυο:

"Ουφ! Άντρες... Ζω σε μια φοβερή πόλη και δεν μπορώ να βρω έναν σωστό άντρα! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά πάντα διαλέγω τους χειρότερους! Έχω βαρεθεί τα αποτυχημένα ραντεβού. Δεν αντέχω αυτό το παιχνίδι!"

Ο διάσημος τραγουδιστής σε επικοινωνία του με την εφημερίδα "Newsday" αργά το Σαββάτο τόνισε ότι η Αλέξα θα γίνει καλά και αυτό είναι που μετράει!