Ο ιδρώτας έριξε τη Τζένιφερ Λόπεζ

25.11.2009
Η Τζένιφερ Λοπέζ (Jennifer Lopez) ξεπέρασε το πρώτο σοκ της πτώσης της επί σκηνής στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία και αστειεύτηκε με το γεγονός.

Η Τζένιφερ Λοπέζ (Jennifer Lopez) ξεπέρασε το πρώτο σοκ της πτώσης της επί σκηνής στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία και αστειεύτηκε με το γεγονός.

Την περασμένη Κυριακή, η 40χρονη λατίνα ντίβα, ανέβηκε στην σκηνή των Αμερικάνικων Μουσικών Βραβείων με σκοπό να ερμηνεύσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Louboutins".

Δυστυχώς, σε κάποιο σημείο της χορογραφίας η Λόπεζ δεν τα κατάφερε όπως έπρεπε και βρέθηκε στο πάτωμα της σκηνής. Ευτυχώς, η Τζένιφερ δεν τραυματίστηκε, χάρη στους διάσημους γλουτούς της, που την προστάτευσαν κατά την πτώση.

Η ίδια η Jlo αστειεύτηκε για το περιστατικό, μιλώντας στο σόου "KIIS-FM" με παρουσιαστή τον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest):

"Οι χορευτές που με πλαισίωναν ήταν λιγάκι ιδρωμένοι", εξήγησε γελώντας η Λόπεζ.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς αισθάνθηκε μετά την πτώση και ενώ την παρακολουθούσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, η Τζένιφερ το γύρισε και πάλι στο καλαμπούρι, απαντώντας:

"Έπεσα λιγάκι; Ούτε που το θυμάμαι. Α, ναι! Ήθελα να το κάνω. Στην πραγματικότητα, ήταν κομμάτι της χορογραφίας".

Φυσικά, η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι χαίρεται που αντέδρασε τόσο γρήγορα και τελείωσε το τραγούδι της κανονικά.

Μιλώντας αργότερα, σε ένα άλλο σόου, το "The Billy Bush Show", η 40χρονη Λόπεζ δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Όλα είναι καλά. Αμέσως μόλις σηκώθηκα, συνεχίσαμε κανονικά και δεν χάσαμε ούτε βήμα της χορογραφίας. Ήταν μια καλή εμφάνιση και χαίρομαι γι' αυτό! Το διασκέδασα. Και σίγουρα ότι έγινε θα βοηθήσει το νέο μου τραγούδι".

Πάντως, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC αποφάσισε να αφαιρέσει την σκηνή της πτώσης της JLo, δείχνοντας έτσι το σεβασμό του στη λατίνα ντίβα.