Η Κάρλα Μπρούνι είπε ναι στον Γούντι Άλεν

24.11.2009
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι (Carla Brouni) είναι η νέα μούσα του Γοούντι Άλεν (Woody Allen).

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι (Carla Brouni) είναι η νέα μούσα του Γούντι Άλεν (Woody Allen).

"Μου πρότεινε να εμφανιστώ στην νέα του ταινία και χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα αμέσως το ναι", αποκάλυψε η 41χρονη Μπρούνι σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Τρέφει τόσο μεγάλο θαυμασμό για τον δημοφιλή σκηνοθέτη που του απάντησε θετικά, αν και δεν έχει ιδέα για το ποιός θα είναι ο ρόλος της. Η ίδια άλλωστε δηλώνει ότι δεν είναι ηθοποιός:

"Δεν είμαι ηθοποιός. Μπορεί και να μην έχω καθόλου ταλέντο αλλά δεν μπορούσα να χάσω τέτοια ευκαιρία. Όταν γίνω γιαγιά, θέλω να περηφανεύομαι πως έχω παίξει σε ταινία Γούντι Αλεν".

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης κέρδισε μάλιστα και την αποκλειστικότητα της συνεργασίας με την σύζυγο του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy):

"Ο Γούντιμου ζήτησε ευγενικά να μην συνεργαστώ με κανέναν άλλον πριν από εκείνον. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια μεγάλη εμπειρία, αν ποτέ πραγματοποιηθεί".

Ο αμερικανός σκηνοθέτης επισκέφθηκε το πρωθυπουργικό ζεύγος τον Ιούνιο, στην διάρκεια του ταξιδιου του στο Παρίσι, για την προώθηση της ταινίας "Whatever Works".

Όταν ρωτήθηκε ποιά θα ήθελε να είναι η νέα του πρωταγωνίστρια, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη:

"Μα θέλει και ερώτημα; Φυσικά η Κάρλα Μπρούνι. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι υπέροχη. Είναι χαρισματική και μπορεί να παίξει οτιδήποτε".

Πάντως, από τη μεριά του ο Γάλλος Πρόεδρος δεν έχει σχολιάσει το γεγονός, όμως πάντοτε στηρίζει τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα!