Η τούμπα της JLo επί σκηνής

23.11.2009
Ένα στραβοπάτημα ήταν αρκετό για να ρίξει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στο πάτωμα της σκηνής των Αμερικάνικων Βραβείων Μουσικής χτες βράδυ (22/11/2009).

Ένα στραβοπάτημα ήταν αρκετό για να ρίξει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στο πάτωμα της σκηνής των Αμερικάνικων Βραβείων Μουσικής, χτες βράδυ (22/11/2009).

Η λατίνα ντίβα, ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων με σκοπό να ερμηνεύσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Louboutins" και το 2:43 λεπτό του χορευτικού της, αποδείχτηκε μοιραίο για την Jlo.

H 40χρονη τραγουδίστρια, αφού σκαρφάλωσε με περίσσια χάρη στην ανθρώπινη πυραμίδα που είχαν δημιουργήσει οι ημίγυμνοι χορευτές της, προσπάθησε να προσγειωθεί όρθια, με τη βοήθεια του ενός χορευτή της.

Τελικά, δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε και η ίδια, έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο πάτωμα. Ευτυχώς, προσγειώθηκε πάνω στους φημισμένους γλουτούς της, που απορρόφησαν την δύναμη της πτώσης της JLo.

Έτσι η Λόπεζ - που ήταν ντυμένη με αμφίεση μποξέρ - δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ενώ ο μόνος που πληγώθηκε, ήταν ο εγωισμός της λατίνας σταρ. Όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της, η Τζένιφερ είναι μια χαρά στην υγεία της, καθησυχάζοντας έτσι τους ανήσυχους θαυμαστές της.

Πάντως, η τούμπα της 40χρονης Λόπεζ, αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα για την τραγουδίστρια, που πρόσφατα κατάφερε να σταματήσει στο παρά πέντε την δημοσίευση ερωτικών ταινιών με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Τις ταινίες σκόπευε να δημοσιοποιήσει ο πρώην άντρα της, Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), ο οποίος απειλούσε να βγάλει στη φόρα την ερωτική τους ζωή.

Την πτώση της Τζένιφερ Λόπεζ, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο που διέρρευσε στο youtube, πατώντας το play: