Ρουβάς - Θεοφάνους: Τα τσούγκρισαν στο πλατό

20.11.2009
Λίγο η ένταση από τη φάρσα για βόμβα, λίγο ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Θεοφάνους, παραλίγο να φτάσουν στα... άκρα με τον Σάκη Ρουβά!

Λίγο η ένταση από τη φάρσα για βόμβα, λίγο ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Θεοφάνους, παραλίγο να φτάσουν στα... άκρα με τον Σάκη Ρουβά! Συνεργάτης του ΛΟΙΠΟΝ ήταν αυτόπτης μάρτυρας όταν μια ατάκα του τραγουδιστή έκανε έξω φρενών το συνθέτη, ο οποίος, όπως μόνο εκείνος ξέρει, του απάντησε αναλόγως...

Σάκης: «Σταμάτα, ρε Γιώργο, να είσαι τόσο αυστηρός με τα παιδιά. Δεν σου πάει ο ρόλος του κακού».

Ποιος είδε τον Θεοφάνους και δεν τον φοβήθηκε: «Σάκη μου, μάθε πρώτα να εκφράζεσαι σωστά και μετά κάνε μου υποδείξεις!».

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο στα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού «X-Factor» έπειτα από την επεισοδιακή βραδιά και οι δύο άντρες δεν άντεξαν. Ξέσπασαν ο ένας στον άλλο. Τι κι αν έχουν συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν, ακόμα και οι φίλοι έχουν τις κακές στιγμές τους.

Ήταν η δεύτερη εβδομάδα που στο live του «X-Factor» έγινε τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο πλατό και όλοι βρίσκονταν σε υπερένταση. Δεν φτάνουν οι κόντρες μεταξύ των κριτών, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, ήρθαν και οι συνεχόμενες φάρσες να ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη.

Ο Σάκης δεν άντεξε και σχολίασε την κριτική του Θεοφάνους για τις εμφανίσεις των παιδιών, κάτι που, φυσικά, δεν άφησε αναπάντητο ο μουσικοσυνθέτης. Γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο, απάντησε έντονα στον Σάκη, που μάλλον δεν περίμενε τέτοια αντίδραση!

Και μπορεί για τη συνέχεια της βραδιάς, μετά το live της Παρασκευής, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Θεοφάνους να είχαν κανονίσει να διασκεδάσουν μαζί σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, αλλά η παρέα χάλασε. Ο Γιώργος Θεοφάνους έδειξε την ενόχλησή του από το σχόλιο του Σάκη και δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους. Προτίμησε να φύγει άρον άρον.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα είναι οι σχέσεις τους στο αυριανό live, που για ακόμα μία φορά οι δύο άντρες θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες.