Άναψε φωτιές στην πίστα

11.12.2007
Σαμπάνιες, λουλούδια και μια φωτιά στην πίστα που κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ! Δεν αναφερόμαστε στα ιστορικά γλέντια που γίνονταν πριν από δύο δεκαετίες στην «Αθηναία»

Σαμπάνιες, λουλούδια και μια φωτιά στην πίστα που κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ! Δεν αναφερόμαστε στα ιστορικά γλέντια που γίνονταν πριν από δύο δεκαετίες στην «Αθηναία», αλλά σε πρόσφατο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Μαριάντα Πιερίδη που άφησε άφωνους τους θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού στην Αλεξανδρούπολη. Παρασκευή βράδυ και η τραγουδίστρια μαζί με το σύντροφό της Δημήτρη Καμενίδη βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Θράκης για μια έκτακτη εμφάνιση της Μαριάντας. Μαζί τους ήταν και ο στυλίστας της, ο Σωτήρης Τσαγδής. Το μαγαζί είναι κατάμεστο από κόσμο και στα πρώτα τραπέζια βρίσκονται αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, όπως ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ενώ λίγο παραδίπλα καθόταν ο γιος γνωστού Βορειοελλαδίτη βουλευτή με την παρέα του. Η Μαριάντα βγαίνει στην πίστα και οι δύο παρέες αρχίζουν να «ανταγωνίζονται» στα λουλούδια... Τη στιγμή που τελείωνε το πρώτο πρόγραμμά της η τραγουδίστρια, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο λογαριασμός για τα λουλούδια με τα οποία έραιναν οι θαυμαστές της τη Μαριάντα άγγιζε τα 15.000 ευρώ. «Ήταν πράγματι εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον τέτοιοι λογαριασμοί δεν γίνονται στα μαγαζιά της Αθήνας», μας είπε ο Σωτήρης Τσαγδής.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε... Στο λαϊκό πρόγραμμα κι ενώ η Πιερίδη τραγουδούσε το γνωστό τσιφτετέλι «Άναψε το τσιγάρο» ο επιχειρηματίας έκανε νεύμα στους σερβιτόρους. Σε δευτερόλεπτα χύθηκαν στην πίστα 12 φιάλες γνωστής μάρκας ουίσκι και οι σερβιτόροι έβαλαν φωτιά! Η Μαριάντα αρχικά αιφνιδιάστηκε, ωστόσο ξεπέρασε σύντομα την αρχική έκπληξη και συνέχισε το πρόγραμμά της με ακόμη περισσότερο κέφι. Ο Σωτήρης Τσαγδής, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ μην μπορώντας να κρύψει την έκπληξή του, αφού το θέαμα ήταν πρωτοφανές: «Ήταν πραγματικά απίστευτο. Δουλεύω πολλά χρόνια στη νύχτα, έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους καλλιτέχνες και τους έχω συνοδέψει αρκετές φορές στα ταξίδια τους. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ παρόμοιο περιστατικό. Η πίστα φλεγόταν και ένα ολόκληρο μαγαζί φώναζε και χειροκροτούσε!».

Γιάννης Πολεμης