Πρώτα η Έλλη και μετά η Κάιλι!

19.11.2009
Ανανεωμένη και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις επέστρεψε στην Αθήνα η Έλλη Κοκκίνου από την περιοδεία της στην Αμερική και στον Καναδά.

Ανανεωμένη και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις επέστρεψε στην Αθήνα η Έλλη Κοκκίνου από την περιοδεία της στην Αμερική και στον Καναδά. Στην πρώτη συναυλία στη Νέα Υόρκη η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Hammerstein Ballroom». Στον ίδιο χώρο και την ίδια ημερομηνία, όπως μάθαμε από στενούς συνεργάτες της, είχε ζητήσει να εμφανιστεί και η Κάιλι Μινόγκ, όμως η διοργανώτρια εταιρεία, που είχε αναλάβει τις συναυλίες της Έλλης Κοκκίνου, είχε κλείσει ήδη το χώρο για την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Έτσι, η διεθνούς φήμης Κάιλι πραγματοποίησε την εμφάνισή της μία μέρα μετά και, όπως μας πληροφόρησαν οι καλά γνωρίζοντες, η Αυστραλέζα σούπερ σταρ ζήτησε πληροφορίες για την Ελληνίδα τραγουδίστρια αλλά και ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της! Η Έλλη έδωσε συνολικά εφτά συναυλίες, στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο Τορόντο, στο Μόντρεαλ, στη Βοστόνη, στο Βανκούβερ και στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι Έλληνες της ομογένειας την αγκάλιασαν με αγάπη και ενθουσιασμό και η υποδοχή που της επεφύλαξαν σε όλες τις συναυλίες ήταν θερμή. Οι θαυμαστές της μάλιστα είχαν φροντίσει να εφοδιαστούν με το πολυπόθητο εισιτήριο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Μαζί με την Έλλη ήταν και ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Χρήστου. Σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της CD single μαζί με το βιντεοκλίπ, που αποτελεί προάγγελο του καινούργιου της άλμπουμ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ