Τρέχει κάτι μεταξύ τους;

24.10.2007
Τα παθιασμένα φιλιά και οι τρυφερές ερωτικές περιπτύξεις που απεικόνιζε η κάμερα στα γυρίσματα που έγιναν στην Ακρόπολη την περασμένη εβδομάδα προβλημάτισαν την κοινή γνώμη.

Τα παθιασμένα φιλιά και οι τρυφερές ερωτικές περιπτύξεις που απεικόνιζε η κάμερα στα γυρίσματα που έγιναν στην Ακρόπολη την περασμένη εβδομάδα προβλημάτισαν την κοινή γνώμη.

Είναι τόσο καλοί ηθοποιοί η Νία και ο Αλέξης, που οι ερμηνείες τους να κολάζουν και τους πιο καλοπροαίρετους; Και τι δήλωση-βόμβα ήταν αυτή που πέταξε η κυρία Βαρντάλος; «Ο Αλέξης φιλάει υπέροχα», είπε και μας άφησε άφωνους!

Αν ήθελαν να διαφημίσουν κατ αυτόν τον τρόπο την ελληνοαμερικανική παραγωγή του Χόλιγουντ «Η ζωή μου στα ερείπια», το κατάφεραν, καθώς πέρα από τον Ατλαντικό όλοι συζητούν για τον καυτό σούπερ συμπρωταγωνιστή της Νία, που θα καταπλήξει τις Αμερικανίδες.

«Αlexis is a hunk, α gorgeous Greek, a modern god», που στα ελληνικά σημαίνει: «Ο Αλέξης είναι υπέροχος γκόμενος, ένας πανέμορφος Έλληνας, ένας σύγχρονος θεός». Έτσι κουβεντιάζουν το δικό μας Αλέξη Γεωργούλη οι δημοσιογράφοι των ταμπλόιντ και οι νοικοκυρές στα πηγαδάκια περιμένοντας πώς και πώς την πρεμιέρα.

Μάλιστα, στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο η «πιάτσα» και κυρίως οι Έλληνες που εργάζονται στη διεθνή βιομηχανία θεάματος δεν είχαν άλλο θέμα από τη θυελλώδη σχέση της Νία με τον Αλέξη.

Εμείς ψάξαμε το θέμα, κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε.

Τίποτα δεν τρέχει μεταξύ τους! Είναι δύο εξαίρετοι ηθοποιοί που έγιναν καλά φιλαράκια μέσα από την καθημερινή τους επαφή στα γυρίσματα.

Η Βαρντάλος είναι παντρεμένη από το 1993 με τον Πορτορικανό ηθοποιό ρωσοεβραϊκής καταγωγής Ίαν Γκόμεζ, που ασπάστηκε την ορθοδοξία πριν χορέψει μαζί της τον Ησαϊα.

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο και μάλιστα η Νία εξασφαλίζει κάθε φορά ένα ρόλο στον Ίαν στις ταινίες της. Στο «Γάμο αλά ελληνικά» έπαιζε το φίλο του γαμπρού και συμμετείχε και στο «Κόνι και Κάρλα». Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και η καριέρα του στην τηλεόραση αριθμεί αμέτρητες συμμετοχές σε σίριαλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως και τώρα, την εποχή που γυριζόταν ο «Γάμος αλά ελληνικά» τα αμερικανικά ΜΜΕ είχαν χρεώσει στη Νία έρωτα και φλερτ με το συμπρωταγωνιστή της, τον επίσης κούκλο Τζον Κορμπέτ.

Φυσικά, κανείς δεν θύμωσε, γιατί αυτές οι φήμες ήταν η καλύτερη διαφήμιση για εκείνη την ταινία, κάτι που συμβαίνει και τώρα με το «ειδύλλιο» Βαρντάλος - Γεωργούλη.