Και πάλι μαζί η Έιμι με τον πρώην της;

27.10.2009
Δεύτερο μήνα του μέλιτος περνά η τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με τον πρώην σύζυγό της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civill), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ?Daily Mirror?.

Δεύτερο μήνα του μέλιτος περνά η τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με τον πρώην σύζυγό της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civill), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Mirror".

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα, το ζευγάρι είναι πάλι μαζί και δεν διστάζει να το φωνάξει δυνατά και διαδικτυακά. Χτες η Έιμι άλλαξε το στάτους της στο Facebook από μόνη σε παντρεμένη με το Μπλέικ Σίβιλ. Λίγο αργότερα και μέσω του προφίλ της στο κοινωνικό δίκτυο, καλούσε τους φίλους της να τσεκάρουν το γεγονός της επανασύνδεσης και να της στείλουν τα σχόλια τους.

Αμέσως, φίλοι και φανς της Γουάινχαουζ έπνιξαν το προφίλ της με συγχαρητήρια για την επανένωση. Από τη μεριά του, ο 27χρονος Μπλέικ δεν αρνήθηκε την επανασύνδεση με την 26χρονη Είμι, γράφοντας στο δικό του προφίλ στο Facebook τα εξής γλυκά λόγια:

"Δεν μπορείς να τα βάλεις με την αληθινή αγάπη. Ποιό το νόημα";

Πάντως, το ζευγάρι - το διαζύγιο του οποίου βγήκε τον περασμένο Ιούλιο - δεν έκανε κοινή εμφάνιση στα χθεσινοβραδινά "Q Awards" στο Λονδίνο. Εκεί, η εκκεντρική Έιμι πόζαρε στο φακό με περίσσια χάρη, θέλοντας να επιδείξει το νεοαποκτηθέν στήθος της.

Η Γουάινχαουζ που φημολογείται ότι πλήρωσε 15.000 λίρες για μια ανόρθωση στήθους πριν λίγο καιρό, έδειξε παραπανίσιο ζήλο στην επίδειξη του βαθύ ντεκολτέ της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί σχεδόν ολόκληρο το στήθος της στο φακό.

Μετά το ατυχές συμβάν, η Έιμι εξαφανίστηκε και δεν ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει ένα από τα Βραβεία της βραδιάς, όπως ήταν προγραμματισμένο. Τελικά, εμφανίστηκε τη στιγμή που αποχωρούσε η μπάντα που κέρδισε το βραβείο, θυμίζοντας τον παλιό κακό της εαυτό.