Καυτά φιλιά

29.03.2007
Το πάθος ξεχείλιζε Και όπως φαινόταν, το ζευγάρι που αντάλλασσε τα τόσο παθιάρικα φιλιά δεν έδειχνε διάθεση να κρύψει αυτό το κάτι που «τρέχει» μεταξύ τους. Ποιο κάτι; «Έρωτας είναι η αιτία», που λέει και η Γλυκερία!

Το πάθος ξεχείλιζε Και όπως φαινόταν, το ζευγάρι που αντάλλασσε τα τόσο παθιάρικα φιλιά δεν έδειχνε διάθεση να κρύψει αυτό το κάτι που «τρέχει» μεταξύ τους. Ποιο κάτι; «Έρωτας είναι η αιτία», που λέει και η Γλυκερία! Διότι ο χώρος αλλά και οι παριστάμενοι ήταν αρκετοί, δίχως ωστόσο αυτά τα στοιχεία να συγκρατούν ή να προβληματίζουν τους δυο τους. Αλλά ποιο ήταν το ζευγάρι που αντάλλαξε τα γεμάτα πάθος φιλιά του; Πρωταγωνιστής σ' αυτήν τη γεμάτη πάθος σκηνή ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου και παρτενέρ του η Γιώτα Τριγόνη. Η μελαχρινή οδοντίατρος και πρώην φίλη του Στέφανο Σαρτίνι, όπως όλα δείχνουν, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Τζώρτζογλου.

Τον γοήτευσε, του «πήρε τα μυαλά» κι έτσι ο γνωστός ηθοποιός δεν φάνηκε να δίνει και τόση σημασία στο γεγονός πως το «Αlekos Μetropolitan», όπου παρέστη σε εκδήλωση προς τιμήν της Άντζελας Δημητρίου, ήταν γεμάτο από επωνύμους.

Έσκυψε και με πολύ πάθος έδωσε αρκετά φιλιά στη Γιώτα, εκφράζοντας κατ αυτόν τον τρόπο τα αισθήματά του για εκείνη!