Ο "γάμος της χρονιάς" στον αέρα!

19.03.2007
Μερικοί τους θέλουν να μην ανταλλάσσουν ούτε «γεια», άλλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υποστηρίζοντας ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί εξαιτίας «μυστικών ραντεβού» που κλείνουν σε δημόσιους χώρους.

Μερικοί τους θέλουν να μην ανταλλάσσουν ούτε «γεια», άλλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υποστηρίζοντας ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί εξαιτίας «μυστικών ραντεβού» που κλείνουν σε δημόσιους χώρους. Αλήθεια ή ψέματα, το σίγουρο πάντως είναι ότι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ράνια Θρασκιά σκέφτονται πολύ σοβαρά την πρόταση που τους έγινε να αποτελέσουν «καυτό» ζευγάρι, έστω στην TV, την επόμενη σεζόν!

Ερωτική επανασύνδεση;
Όλες οι τεκμηριωμένες πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αυτό δείχνουν για τον Γρηγόρη και τη Ράνια. Και φαίνεται πως υπάρχουν και αποδείξεις για την ερωτική τους επανασύνδεση. Πολλοί σχολίασαν ακόμη και την παρουσία τους στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικά τραπέζια και με διαφορετικές παρέες η Ράνια συνοδευόταν από τη Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γρηγόρης ήταν με ανδροπαρέα στο πάρτι του Θέμη Γεωργαντά στο «Guzel» πριν από μιάμιση εβδομάδα. Μεγάλη αίσθηση παρ όλα αυτά προκάλεσε η αποχώρησή τους από το χώρο του φημισμένου bar restaurant με διαφορά μεταξύ τους μόλις πέντε λεπτών! Εκείνο όμως που δεν «είδε» το φως της δημοσιότητας ήταν το μυστικό ραντεβού αλλά και δείπνο του αγαπημένου ζευγαριού στο «Ruby Τuesday» του εμπορικού κέντρου «Τhe Μall» την περασμένη Κυριακή. Πελάτες του μαγαζιού που τους είδαν μας περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια το ιδιαίτερα θερμό έντονο χαρακτήρα της prive συζήτησής τους, παρόλο που στον Τύπο έχει περάσει η εικόνα ότι βρίσκονται στα μαχαίρια!

Ζευγάρι και στην ΤV;
Μόλις μια εβδομάδα πριν ανακοινώθηκε και επισήμως διά στόματος Mega η συνέχιση του συμβολαίου του Γρηγόρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετέωρο παρ όλα αυτά παραμένει το κυριακάτικο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού, που καλείται να «κονταροχτυπηθεί» στα ίσα με τον δοκιμασμένο Mr Super Deal Χρήστο Φερεντίνο. Αρχικά μίλησαν για ένα σόου με τίτλο «Set for the rest of your life» με έπαθλο ισόβιες συντάξεις, σύντομα όμως εγκαταλείφθηκε εφόσον το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στην ίδια εταιρεία που έχει και το «Super Deal», την ολλανδική Endemol, και αποτελεί δεσμευτικό όρο της να μην παίζουν δυο προϊόντα της σε ευθύ ανταγωνισμό, δηλαδή την ίδια ώρα και μέρα αλλά από αντίπαλα κανάλια. Η λύση του «κυριακάτικου γρίφου» που δημιουργεί μέχρι και σήμερα πονοκέφαλο στα ανώτατα στελέχη του σταθμού φαίνεται πως ακούει στο όνομα «Ράνια Θρασκιά». Έτσι, σύμφωνα με τα έως τώρα σχέδια του καναλιού, μαθαίνουμε ότι η γλυκιά Ράνια ίσως αποδειχθεί «χρυσή λύση», εφόσον ούτως ή άλλως ως ζευγάρι μαγνητίζει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλων. Το σενάριο αυτό που «έπεσε» στα γραφεία του μεγάλου καναλιού κάνει λόγο για ένα δυνατό τηλεοπτικό σόου συνταγή δοκιμασμένη στο εξωτερικό, με ισότιμη αυτή τη φορά συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη τη Ράνια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της Ράνιας από το κανάλι του Μπουρναζίου λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Και μια τέτοια πρόταση για «τηλεοπτικό γάμο» με τον Γρηγόρη είναι ζητούμενο. Ιδίως τώρα που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στο παιχνίδι «Η αγορά του αιώνα» («Sale of the century») της εταιρείας Freemantle με πρωταγωνιστές και παρουσιαστές έναν άντρα και μια γυναίκα, ένα πρόγραμμα που από το 2005 που προβάλλεται στη Μεγάλη Βρετανία έχει προσελκύσει 9.000.000 τηλεθεατές!

Αν λοιπόν ευοδωθεί η συγκεκριμένη πρόταση, θα μιλάμε σίγουρα για το «γάμο της χρονιάς», έστω κι αν αυτός είναι μόνο τηλεοπτικός.