H μεγάλη αδυναμία του Γρηγόρη

09.02.2007
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε το ίνδαλμά του στο πρόσωπο της αγαπητής και περιζήτητης πλέον «Μαρίας της άσχημης».

Είναι κοινό μυστικό στο πλατό του «Όμορφου κόσμου το πρωί» ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μια μεγάλη αδυναμία. Μη βιαστείτε να απαντήσετε τη Ράνια Θρασκιά, γιατί είναι άλλη η γυναίκα που με την αθωότητα, την ευγένεια, την εξυπνάδα και την «αδεξιότητά» της του έχει κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για την Αγγελική Δαλιάνη, τη «Μαρία την άσχημη», που έχει κάνει το δημοφιλή παρουσιαστή να πετάει από τη χαρά του όχι μόνο γιατί του ανεβάζει τις θεαματικότητες κάθε φορά που προβάλλουν αποσπάσματα από το σίριαλ. Μάλιστα, όπως ψιθυρίζεται, εκείνος ήταν που ζήτησε να τη φιλοξενήσει στο «Πολύ την Κυριακή» για να τη γνωρίσει από κοντά, καθώς έχει συγκινηθεί από το ρόλο που ερμηνεύει.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει εξομολογηθεί στους συνεργάτες του ότι τον ενθουσιάζει τόσο πολύ αυτή η κοπέλα, που δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς και αν είναι αναγκασμένος να λείψει από το σπίτι του, το γράφει στο βίντεο. Έτσι, έβαλε λυτούς και δεμένους να τη γνωρίσει και κατάφερε να τη φέρει στο «Πολύ την Κυριακή». Μόνο που δεν του έφτασε αυτό και για να μπορέσει να την προσεγγίσει περισσότερο, αποφάσισε, αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, να πάει το βουνό στο Μωάμεθ, όπως λέει ο λαός. Να κάνει δηλαδή ένα πέρασμα ως γκεστ σταρ από το σίριαλ, ανοίγοντας έτσι περισσότερο τις πόρτες επικοινωνίας με την Αγγελική, που έχει γίνει πλέον το ίνδαλμά του.

Θα παίξει τον εαυτό του!
Ο Γρηγόρης, λοιπόν, σε πρώτη φάση φρόντισε να πλευρίσει τον μπαμπά της και εννοούμε τον τηλεοπτικό μπαμπά της, τον «εφευρέτη» κ. Ηρακλή (Τάσος Κωστής) και τη φίλη του ζαχαροπλάστισσα Αργυρώ (Μάγδα Τσαγγάνη) και να κάνει ένα γύρισμα όλο γλύκα για τη σειρά. Άλλωστε, το ίδιο είχε κάνει με μεγάλη επιτυχία και στο «Παρά πέντε». Και αυτήν τη φορά έπαιξε τον παρουσιαστή, έχοντας ως καλεσμένους στην εκπομπή του την Αργυρώ (Μάγδα Τσαγγάνη) και τον Ηρακλή (Τάσο Κωστή), που επιχείρησαν να φτιάξουν τη «Σοκολάιτ», τη σοκολάτα που θα αλλάξει τα διατροφικά δεδομένα. Η εφεύρεση πέτυχε, αλλά μόνο στο όνειρο του κ. Ηρακλή, κι ενώ ο Γρηγόρης δίνει συγχαρητήρια στους «εφευρέτες», αυτοί ξυπνάνε με δηλητηρίαση!

Φιλική οικειότητα
Κάπως έτσι ο Γρηγόρης έβαλε την προσωπική του πινελιά στη «Μαρία την άσχημη», έστω κι αν δεν είχε γυρίσματα με την Αγγελική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη διάρκεια του γυρίσματός του θέλησε να μάθει περισσότερα για το χαρακτήρα της Αγγελικής, που έχει πλέον αποκτήσει φιλική οικειότητα με τον Γρηγόρη.

Μάλιστα, λέγεται ότι το γύρισμα πήγε τόσο καλά, που δεν αποκλείεται ο Γρηγόρης να επανέλθει ως γκεστ και να διεκδικήσει ακόμα και τη Μαρία, καθώς στη σειρά αναμένεται να περάσουν ως γκεστ πολλά ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ανάμεσά τους και η Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη, που θα βοηθήσει την «άσχημη Μαρία» να μεταμορφωθεί σε πεντάμορφη.

Τι γίνεται με το σύντροφό της;
Η Αγγελική πάντως παρά τα όσα λέγονται περί τριγμών στη σχέση της ζει τον έρωτά της στα κρυφά με τον εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια αγαπημένο της ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και προσπαθεί να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή από τα αδηφάγα φλας των παπαράτσι και τη δημοσιότητα που λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Εκείνη προσπαθεί να ισορροπεί με τον εαυτό της και να βρίσκει χρόνο για τον αγαπημένο της, ενώ έχει βάλει μπροστά να χτίσει το σπίτι της στην Πετρούπολη.

Πάντως, όπως ακούγεται σε τηλεοπτικούς κύκλους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει βάλει στην ψυχή του την Αγγελική κι ακόμη και αν η κοπέλα είναι δεσμευμένη, εκείνος τη θαυμάζει από μακριά και σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να της εκδηλώνει το θαυμασμό του. Όμως, η ευγενική Αγγελική φροντίζει να βάζει όρια και περιθώρια σε όλους τους θαυμαστές της που την πολιορκούν. Όσο για το έτερόν της ήμισυ, τον Μάνο Παπαγιάννη, παρά τα όσα λέγονται ότι ζηλεύει, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς γνωρίζει ότι η Αγγελική είναι προσγειωμένη και σοβαρή κοπέλα. Μια ηθοποιός που άξιζε λόγω ταλέντου και χαρακτήρα αυτή την καλή τύχη!