Γνωστή παρουσιάστρια θα γίνει γιαγιά

24.07.2009
Σοκαρισμένη είναι γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι η 16χρονη κόρη της είναι έγκυος. Η άλλοτε ευτυχισμένη οικογένεια της παρουσιάστριας πλέον είναι ταραγμένη, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες και στο πανάκριβο σχολείο όπου φοιτούσε η νεαρή κοπέλα. Για να δούμε, λοιπόν, τι έγινε...
Σοκαρισμένη είναι γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι η 16χρονη κόρη της είναι έγκυος. Η άλλοτε ευτυχισμένη οικογένεια της παρουσιάστριας πλέον είναι ταραγμένη, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες και στο πανάκριβο σχολείο όπου φοιτούσε η νεαρή κοπέλα. Για να δούμε, λοιπόν, τι έγινε... Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων πάντα καμάρωνε για την οικογένειά της. Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν είχαν δώσει ούτε αυτή ούτε ο σύζυγός της λαβές για σχόλια και πάντα προσπαθούσαν να ζουν μακριά από τη δημοσιότητα με διακριτικότητα. Επειδή, όμως, στη ζωή όλα είναι πιθανά, τους έτυχε και αυτό... Πρόσφατα ενημερώθηκε από την κόρη της ότι είναι έγκυος. Η γυναίκα πραγματικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της στο άκουσμα αυτού του νέου. Η κόρη της, που φοιτά σε πανάκριβο σχολείο, είχε κάνει σχέση με κάποιο συμμαθητή της. Μία σχέση, βέβαια, που δεν έμεινε μόνο στα εφηβικά φιλιά και χάδια, αλλά προχώρησε πολύ περισσότερο και... ολοκληρώθηκε.

Αποτέλεσμα αυτής της ολοκλήρωσης είναι το μωρό που κυοφορεί η κοπέλα. Την ανακοίνωση αυτή ακολούθησε οικογενειακό συμβούλιο για να δουν τι θα κάνουν. Το λογικό θα ήταν η διακοπή της εγκυμοσύνης, κάτι που θα δικαιολογούνταν και ιατρικώς λόγω της ηλικίας της κοπέλας. Αυτό, όμως, το απέκλεισε ο γιατρός έπειτα από εξέταση που της έκανε και διαπίστωσε ότι η εγκυμοσύνη ήταν προχωρημένη και μία διακοπή κύησης μπορεί να είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη μέχρι τέλους.

Βεβαίως, μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα η γνωστή παρουσιάστρια και η υπόλοιπη οικογένεια επιρρίπτουν ευθύνες και στο πανάκριβο σχολείο όπου φοιτούν τα δύο νεαρά παιδιά, που δεν τα προφύλαξε και δεν έλεγξε τις καταστάσεις. Έτσι, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, θα γίνει σε λίγους μήνες γιαγιά. Τα συναισθήματά της, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι ανάμεικτα, καθώς από τη μία σκέφτεται ότι η κόρη της είναι ακόμη πολύ μικρή για να αναλάβει τις ευθύνες της μητρότητας, ενώ από την άλλη κάνει προετοιμασίες για να υποδεχτεί το εγγονάκι της.