Η θεία θα μεγαλώσει τα παιδιά του Τζάκσον!

23.07.2009
"Σύμφωνα με διάφορες πηγές της οικογένειας Τζάκσον, τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) θα μεγαλώσουν με την μεγαλύτερη αδελφή του, Ρέμπι (Rebbie), ακόμη κι η Κάθριν Τζάκσον πάρει την κηδεμονία" γράφει σήμερα το κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ.com.

"Σύμφωνα με διάφορες πηγές από την οικογένεια Τζάκσον, τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) θα μεγαλώσουν με την μεγαλύτερη αδελφή του, Ρέμπι (Rebbie) ακόμη κι αν η μαμά του, Κάθριν Τζάκσον (Kathrine) πάρει την κηδεμονία", γράφει σήμερα το κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ.com.

Η 59χρονη τραγουδίστρια που ζει με τον άντρα της στο Λας Βέγκας εδώ και είκοσι χρόνια, έχει κρατήσει διακριτική στάση στην υπόθεση, αλλά σε προσωπικό επίπεδο είναι ιδιαίτερα αναμεμειγμένη στη ζωή των παιδιών του "βασιλιά της ποπ".

Αυτή τη στιγμή η Ρέμπι μένει με τη μαμά της στην οικογενειακή κατοικία, στο Εντσίνο και έχει την καθημερινή φροντίδα των παιδιών, τα οποία την λατρεύουν.

Παρότι η οικογένεια είναι διχασμένη σε πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η ακίνητη περιουσία του Μάικλ, δεν εκφράζει καμιά διαφωνία ως προς την ανατροφή των παιδιών από τη Ρέμπι. Είτε τελικά αναλάβει και τυπικά την κηδεμονία των τριών παιδιών, είτε όχι, σίγουρα αυτή θα είναι που θα έχει την ευθύνη της φροντίδας τους.