Mega-λο παζάρι της Τατιάνας

03.07.2009
Νέα της τελευταίας στιγμής: Ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμένει στον ΑΝΤ1, αλλά για την Τατιάνα Στεφανίδου όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά, με πιθανή τη μετακίνησή της στο Mega.

Νέα της τελευταίας στιγμής: Ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμένει στον ΑΝΤ1, αλλά για την Τατιάνα Στεφανίδου όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά, με πιθανή τη μετακίνησή της στο Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται μέσα από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Νίκος Ευαγγελάτος συνεχίζει για δύο ...και όχι για ένα χρόνο, όπως γράφτηκε κατά κόρον... στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και των «Αποδείξεων». Δέχθηκε μείωση των αποδοχών του κατά 50%, αλλά και του επιτελείου του, καθώς, αν και προσπάθησε να τους κρατήσει όλους στην ομάδα του, η δραματική κατάσταση στα ΜΜΕ δεν του άφησε πολλά περιθώρια διαπραγματεύσεων.

Τι θα κάνει η Στεφανίδου
Τα σημαντικότερα όμως νέα έρχονται από το Mega, με τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου από στελέχη του σταθμού. Τα πρώτα δοκιμαστικά που έγιναν με νέα παιδιά για την πρωινή ζώνη δεν φαίνεται να ικανοποίησαν τους ιθύνοντες, ενώ σε κλειστές συσκέψεις οι υψηλά ιστάμενοι του καναλιού δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους πώς μια νέα ομάδα παιδιών θα ανταγωνιστεί την Ελένη Μενεγάκη και τη Βίκυ Καγιά (σ.σ.: ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στον «Καφέ»), όταν φέτος ο ...καθιερωμένος...Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τη σεζόν δεύτερος, με 19%. Άλλωστε, το concept αυτό έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν (σ.σ.: στον Alpha, την πρώτη χρονιά του «Kους κους»), χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Προτάθηκε λοιπόν η λύση ενός πρωινού όχι προσωποκεντρικού, στα πρότυπα των άλλων σταθμών, αλλά παρεΐστικου, με την εξής όμως διαφορά: ένα γνωστό και δοκιμασμένο πρόσωπο, που θα μπορεί να ανταγωνιστεί κυρίως την Ελένη Μενεγάκη και θα ανανεωθεί τόσο το ίδιο όσο και το πρωινό του σταθμού και το οποίο θα πλαισιώνεται από μια νεανική παρέα. Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Τατιάνα Στεφανίδου!

UPDATE: Πληροφορίες κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις Mega και Τατιάνας Στεφανίδου βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα να πραγματοποιηθεί δοκιμαστικό για να διαπιστωθεί πώς δένει η Τατιάνα με κάποια πρόσωπα που ήδη πέρασαν από τα πλατό της Παιανίας τις προηγούμενες ημέρες.

Γιάννης Πολέμης