Σέξυ και αδύνατη σαν τη Σάντρα Μπούλοκ

10.07.2009
Παρόλο που συμπλήρωσε τα 45 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Αν έτυχε να δεις την νέα της ταινία με τίτλο "Η Πρόταση", σίγουρα θα έμεινες έκπληκτη με τη θέα του κορμιού της στην γυμνή σκηνή που έχει με τον συμπρωταγωνιστή της Ράιν Ρέινολντς. Η Μπούλοκ βρίσκεται στα καλύτερά της και το κορμί της θα το ζήλευαν πολλές εικοσάρες. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο περιοδικό μερικά από τα μυστικά της δίαιτας που ακολουθεί.

Παρόλο που συμπλήρωσε τα 45 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Αν έτυχε να δεις την νέα της ταινία με τίτλο ''Η Πρόταση'', σίγουρα θα έμεινες έκπληκτη με τη θέα του κορμιού της στην γυμνή σκηνή που έχει με τον συμπρωταγωνιστή της Ράιν Ρέινολντς. Η Μπούλοκ βρίσκεται στα καλύτερά της και το κορμί της θα το ζήλευαν πολλές εικοσάρες. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο περιοδικό μερικά από τα μυστικά της δίαιτας που ακολουθεί.

Η δίαιτα της Σάντρα Μπούλοκ:

Η δίαιτα της είναι απόλυτα ισορροπημένη και περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφών. Φυσικά, από τη ζωή της δεν λείπει και η άσκηση, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ποδήλατο.

Το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να φτιάχνει λίστες με τα τρόφιμα που θέλει να αγοράσει για να έχει πρόχειρα στο σπίτι για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί. Μπορεί για πέντε μέρες να τρώει λαχανικά στον ατμό, καστανό ρύζι και μαύρα φασόλια, αλλά μια φορά την εβδομάδα αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να τρώει ό,τι την ευχαριστεί. Η Μπούλοκ λατρεύει τα γλυκά και ειδικά αυτά που περιέχουν μεγάλη ποσότητα γάλακτος.

Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Μπούλοκ εδώ και πολλά χρόνια (εκτός από την μία ημέρα την εβδομάδα που τρώει οτιδήποτε λαχταρά) στηρίζεται στη λεγόμενη δίαιτα ζώνης.

Η δίαιτα ζώνης προτείνει η ημερήσια πρόσληψη θερμίδων στην εξής σύσταση: 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνες και 30% λιπαρά. Κάθε γεύμα πρέπει να τηρεί αυτή την αναλογία. Και να λαμβάνεται κάθε 4 με 5 ώρες. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις αρκετή ενέργεια για να καις το λίπος που χρειάζεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, αυτό περιλαμβάνει πιλάτες, κικ μποξ και άθληση με βάρη. Ταυτόχρονα, δεν ξεχνά να ανεβαίνει στο αγαπημένο της ποδήλατο και να κάνει μακρινές βόλτες. Όπως εξομολογείται και η ίδια, όταν μπορεί να αθλείται κάθε μέρα το κάνει. Υπάρχουν βέβαια κάποιες εβδομάδες που δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτα, και αυτό κάνει.

Πρωινό: 6 αυγά χωρίς τον κρόκο, ένα μεσαίο αχλάδι

Γεύμα: σαλάτα με τόνο, μαρούλι, ντομάτα και άνηθο, ένα φλιτζάνι ρώγες από σταφύλια

Απογευματινό: 1οο γραμμάρια τυρί κότατζ με χαμηλά λιπαρά και δύο φέτες πεπόνι

Δείπνο:μπρόκολο και ένα ποτήρι χυμό φρούτων