Θα «τολμήσει» η Ματσούκα;

10.06.2009
Αν και υπάρχει μεγάλη επιφυλακτικότητα στον Alpha για το αν πρέπει αμέσως μετά το «Έχω ένα μυστικό» να προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη σειρά, φαίνεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βρει το γερό «άσο» που θα δώσει πόντους στο κανάλι.

Αν και υπάρχει μεγάλη επιφυλακτικότητα στον Alpha για το αν πρέπει αμέσως μετά το «Έχω ένα μυστικό» να προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη σειρά, φαίνεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βρει το γερό «άσο» που θα δώσει πόντους στο κανάλι. Η καλή του φίλη Σπεράντζα Βρανά του έδωσε εν λευκώ το βιβλίο της «Τολμώ» για να το μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Μάλιστα, η ίδια θα δώσει τα φώτα της, όχι μόνο στο σενάριο, το οποίο θα γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί, ώστε να βγάλει όλη την τσαχπινιά, τη μαγκιά και τη θηλυκότητα που έκανε την ίδια αγαπητή στον κόσμο. Τόσο η Σπεράντζα όσο και ο Λάκης έχουν καταλήξει ότι η πλέον κατάλληλη για αυτόν το ρόλο είναι η Δήμητρα Ματσούκα και προσπαθούν να την πείσουν να δεχτεί την πρόκληση. Μάλιστα, φαίνεται ότι τελικά η πρωταγωνίστρια δεν έχει κλείσει προς το παρόν σε τηλεοπτική σειρά για την επόμενη σεζόν, καθώς, όπως ακούγεται, δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ «Μr & Mrs Pells», που πρόκειται να προβληθεί στον ΑNT1.

Η Δήμητρα Ματσούκα επιλέγει με προσοχή τις δουλειές της και δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θέατρο, όπου τα τελευταία χρόνια παίζει στο Εθνικό και πρόσφατα εντυπωσίασε στον «Τιτανικό» του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επιδιώκει λοιπόν να κάνει και στην τηλεόραση προσεκτικές επιλογές, εξ ου και τα «Ματωμένα χώματα» της Διδώς Σωτηρίου, που σκηνοθέτησε για τον Alpha ο Κώστας Κουτσομύτης. Έτσι, θέλει να συνεχίσει με κάτι εξίσου δυνατό.

Η ίδια η κ. Βρανά λέγεται ότι θεωρεί τη νεαρή ηθοποιό πολύ σπιρτόζα και πως με τη δική της καθοδήγηση θα μπορούσε να γίνει η νέα Σπεράντζα που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και η Σπεράντζα Βρανά ελπίζουν ότι η Δήμητρα Ματσούκα θα τολμήσει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, κόντρα σε αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Μάλιστα, αναμένεται να υποδυθεί τη μεγάλη μας ηθοποιό σε νεαρή αλλά και στη σημερινή της ηλικία, οπότε η μεταμόρφωσή της θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη.