Ο καινούριος της Κέιτ Χάντσον γνωρίζει τα πεθερικά!

06.07.2010
Φαίνεται πως τα πράγματα πάνε αρκετά καλά ανάμεσα στην 31χρονη ηθοποιό και τον νέο της αγαπημένο Μάθιου Μπέλαμι (Matthew Bellamy) και αποφάσισαν να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, που δεν είναι άλλο από τη γνωριμία με τους γονείς!


Φαίνεται πως τα πράγματα πάνε αρκετά καλά ανάμεσα στην 31χρονη ηθοποιό και τον νέο της αγαπημένο Μάθιου Μπέλαμι (Matthew Bellamy) και αποφάσισαν να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, που δεν είναι άλλο από τη γνωριμία με τους γονείς!

Ύστερα από μόλις έναν μήνα δεσμού, η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) αποφάσισε να γνωρίσει τον καλό της, τραγουδιστή του συγκροτήματος "Muse" στη μητέρα της Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn) και στον επί χρόνια σύντροφό της, Κερτ Ράσελ (Kurt Russel). Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Ράσελ στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας στην Κέιτ από τότε που ήταν πολύ μικρή.

Τα νέα για τη συνάντηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Μπέλαμι μιλώντας στην εφημερίδα "Mirror". "Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα και έχω πολύ άγχος", είπε συγκεκριμένα, ενώ σε ερώτηση για τα όποια σχέδια γάμου, απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς αν τέτοιες κουβέντες. "Μπορείτε, όμως να με ρωτήσετε ξανά σε μερικούς μήνες", συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Η Χάντσον, η οποία φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τη ροκ μουσική σκηνή αν λάβουμε υπόψη ότι υπήρξε παντρεμένη με τον Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson) των "Black Crowes", γνώρισε τον Ματ τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του Coachella festival στην Καλιφόρνια. Από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Ο τραγουδιστής των "Muse" έδωσε κι άλλη συνέντευξη, αυτή τη φορά στους "Times" όπου εξήγησε ότι απλά οι δυο τους περνούν πάρα πολύ καλά μαζί και βλέπουν πως θα πάει... "Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις λεπτομέρειες του πως γνωριστήκαμε και τα σχετικά μεταξύ μας και έτσι δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτά. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η πρώτη γνωριμία μας έγινε πριν από πολλά χρόνια στην Αυστραλία. Τότε όμως, ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι", συμπλήρωσε.

Τελευταίος γνωστός δεσμός της Χάντσον ύστερα από τον χωρισμό της με τον Ρόμπινσον -με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον 6χρονο Ράιντερ (Ryder)- το 2006, ήταν με τον άσσο του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rogriguez).

Οι "Muse", το συγκρότημα του Μπέλαμι, είναι ιδιαίτερα επίκαιροι αυτή την εποχή, αφού έχουν ντύσει μουσικά την τελευταία ταινία του μπλοκμπάστερ "Twilight", "Eclipse". Μάλιστα, το εμπνευσμένο από την αγάπη του Έντουαρτ και της Μπέλα, "Love Forever", κάνει θραύση. Μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα