«Προσπαθούν να με καταστρέψουν»

05.07.2010
Η δική μου υπόθεση υποκινείται από προσωπική εμπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων. Δεν διώκομαι για κακούργημα». Αυτό απάντησε αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου σχετικά με τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου που αναφέρουν πως είναι ένα από τα 7 πρώην στελέχη της ΕΡΤ που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις.

Από τον ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ

Έχω κληθεί σε ανάκριση για συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος» είναι η απάντηση της δημοσιογράφου, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. «Είμαι συγκλονισμένη που οι συνάδελφοί μου δεν με πήραν καν τηλέφωνο για να διασταυρώσουν το ρεπορτάζ. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια δημοσιογραφίας. Όλα αυτά διοχετεύονται από συγκεκριμένο πρόσωπο μέσα από την ΕΡΤ αλλά και από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό να αποδομήσουν μια δημοσιογραφική καριέρα 26 χρόνων. Δεν θα τους κάνω τη χάρη! Ούτε στο δαχτυλάκι μου δεν με φτάνουν.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι μου, καθώς θα κινηθώ νομικά εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων. Έχω κατασυκοφαντηθεί. Όχι απλώς διαβάλλομαι, αλλά να ξέρετε ότι αυτό θα αποδειχθεί και πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό εναντίον μου. Να δω τότε τι θα έχουν να πουν όλοι αυτοί που σήμερα βάλλουν εναντίον την προσωπικότητάς μου και της καριέρας μου». Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από το δικαστικό ρεπορτάζ, μεταξύ των προσώπων που διώκονται, εκτός από την κυρία Νικολοπούλου, περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, ο πρώην διευθυντής της ΕΡΤ Δημήτρης Γόντικας και ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Κώστας Κέκκης. Όσον αφορά την Ειρήνη Νικολοπούλου, έχει παραιτηθεί από τη δημόσια τηλεόραση και δεν σκοπεύει, όπως λέει η ίδια, προς το παρόν, να επανέλθει μέσα από τη συχνότητα κάποιου άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ