Στεφανίδου: «Δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από μένα...»

05.07.2010
Τέλος στα σενάρια αποχώρησής της από την τηλεόραση βάζει η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το site της. Με ένα δεύτερο άρθρο στη διαδικτυακή της σελίδα απαντάει στο άρθρο που η ίδια έγραψε με τίτλο «Αντίο TV».

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής της από την τηλεόραση βάζει η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το site της. Με ένα δεύτερο άρθρο στη διαδικτυακή της σελίδα απαντάει στο άρθρο που η ίδια έγραψε με τίτλο «Αντίο TV».

Τι συμβαίνει, όμως, τις τελευταίες ημέρες με την Τατιάνα Στεφανίδου; Το κείμενό της στη διαδικτυακή της σελίδα με τίτλο «Αντίο TV» προκάλεσε σχολιασμούς πολλών, οι οποίοι θεώρησαν πως η δημοφιλής παρουσιάστρια με αυτόν τον τρόπο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα πιθανά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιλογές της έχουν μειωθεί δραματικά.

Σαν αποχαιρετισμός στην τηλεόραση φάνηκαν τα γραφόμενά της, είπαν κάποιοι: «...Φτάσαμε στο τέλος και το συναίσθημα που με κυριεύει είναι η ανακούφιση. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση δουλειά, πόσο άγχος και κυρίως συναισθηματική πίεση έχει η δουλειά που κάνω καθημερινά για 17 συνεχόμενα χρόνια. Αυτή η χρονιά ήταν καθοριστική για όλους μας...», έγραφε η παρουσιάστρια.

Έσπευσε λοιπόν να απαντήσει με ένα νέο κείμενο, αποσαφηνίζοντας την κατάσταση: «Είπα κι εγώ να σταματήσω λίγο από την τηλεόραση και να ξεκουραστώ για το καλοκαίρι και δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Από χθες χτυπάει το κινητό μου ασταμάτητα, γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποφάσισα να φύγω, λέει, οριστικά από την τηλεόραση. Συγγνώμη, παιδιά, που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν θα απαλλαγείτε τόσο εύκολα από μένα... Από το Σεπτέμβριο θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά».

Πάντως, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η Τατιάνα δεν θέλει να αφήσει την τηλεόραση να θέλει με αυτό το κείμενο να ασκήσει πιέσεις προς τον ANT1, αφού οι διαπραγματεύσεις αυτό το διάστημα καλά κρατούν... Mε το παζάρι για μείωση τόσο στο μπάτζετ της εκπομπής της όσο και στις αποδοχές της να είναι το «αγκάθι» στις μεταξύ τους σχέσεις. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, διαφαίνεται και από το απόσπασμα του πρώτου της άρθρου: «...Εμείς στο ?Αξίζει να το δεις προσπαθήσαμε σαν... αξιοπρεπείς νοικοκυρές να μη σας δείξουμε ότι παράγουμε το πρόγραμμά μας με λιγότερα μέσα. Το δυσκολότερο είναι να εμπνεύσεις έναν άνθρωπο να δουλέψει τη στιγμή που μειώνονται τα 1.000 και τα 1.200 ευρώ που παίρνει το μήνα. Γιατί η δουλειά μας δεν είναι διεκπεραίωση, αλλά πάθος και έμπνευση. Μαγκιά είναι να προσφέρεις το ίδιο θέαμα και καλύτερο χωρίς κανείς να καταλάβει τις δυσκολίες...».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των ημερών η παρουσιάστρια θα καταλήξει σε συμφωνία με το κανάλι και για τη νέα σεζόν.