Μυστικός γάμος

25.02.2009
Από στόμα σε στόμα κυκλοφορεί εδώ και περίπου δέκα μέρες το μυστικό για το γάμο της γνωστής «Μrs Μercedes» Όλγας Λαϊνοπούλου με τον άντρα της καρδιάς της, τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφής Δημοσθένη Γεωργόπουλο.

Από στόμα σε στόμα κυκλοφορεί εδώ και περίπου δέκα μέρες το μυστικό για το γάμο της γνωστής «Μrs Μercedes» Όλγας Λαϊνοπούλου με τον άντρα της καρδιάς της, τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφής Δημοσθένη Γεωργόπουλο. Οι δυο τους ανέβηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσαν όρκους αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον λίγων και πολύ αγαπημένων προσώπων.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούσε να ζήσει αυτή τη στιγμή μαζί με πολύ αγαπημένους του ανθρώπους. Έτσι, ενώ οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτοί αποφάσισαν ξαφνικά να πραγματοποιήσουν το γάμο τους το απόγευμα της Κυριακής.

Ερωτεύτηκαν πέρυσι το καλοκαίρι και η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ σύντομα. Το φθινόπωρο ζώντας έναν πολύ δυνατό έρωτα αποφάσισαν ότι θέλουν να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Τότε ήταν που ο Δημοσθένης πρότεινε στην Όλγα να παντρευτούν και εκείνη αποδέχθηκε την πρότασή του με ενθουσιασμό. Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται μακριά από τη δημοσιότητα αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Το μυστήριο του γάμου, τελικά, τελέστηκε την περασμένη Κυριακή σε εκκλησία της Αττικής, λίγο έξω από την Αθήνα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, αφού τόσο η Όλγα όσο και ο Δημοσθένης επιθυμούσαν να έχουν δίπλα τους πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η Ρόη και ο Βασίλης Αποστολόπουλος και ο Γιάννης με την Ελίνα Δελληκωστοπούλου. Ωστόσο, το νιόπαντρο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη δεξίωση το Μάιο και να γιορτάσουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους με φίλους, συνεργάτες, αλλά και όλη την κοσμική Αθήνα.