Τούνη-Αλεξάνδρου: Τα μέτρα που πήραν για το κακό το μάτι και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Πάρη στις Μπαχάμες

26.10.2024
Τούνη-Αλεξάνδρου: Τα μέτρα που πήραν για το κακό το μάτι και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Πάρη στις Μπαχάμες
Τόσα τους έχουν συμβεί στα ταξίδια τους είπαν να πάρουν τα μέτρα τους

Εξωτικά και μαγικά περνάει την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη γυναίκα της ζωής του, Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους Πάρη.

Το ζευγάρι ταξίδεψε αρχικά στο Μαϊάμι και από εκεί πέταξε για τις Μπαχάμες όπου βρίσκονται εδώ και δύο μέρες παλεύοντας με το Jet lag αλλά απολαμβάνοντας τις απίστευτες ανέσεις του υπερπολυτελούς τους ξενοδοχείου του πασίγνωστου Atlantis παρέα με τους στενούς τους φίλους Ιωάννη Αγγελόπουλο και Στεφανία Γεωργίου με τις κόρες τους.

TOUNI_ALEXANDROU_SKORDA_BAHAMAS_3_efd78.jpg

Κι επειδή πολλά τους έχουν τύχει κατά καιρούς στα διάφορα ταξίδια τους αυτή τη φορά πήραν τα μέτρα τους για το κακό το μα΄τι και κρέμασαν πάνω τους σειρές τα σκόρδα στην πισίνα του υπερπολυτελούς θερέτρου που επέλεξαν για τη διαμονή τους στο εξωτικό αυτό παράδεισο.

TOUNI_ALEXANDROU_SKORDA_BAHAMAS_2_9a17f.jpg

Πολύ γέλιο το τρολάρισμά τους και περιμένουμε να δούμε και backstage video από τις αντιδράσεις των υπόλοιπων ανθ΄ρωπων που θα βρίσκονταν γύρω τους και θα τους έβλεπαν με τις σκελίδες σκόρδα πάνω από τα matchy matchy μαγιό τους. Που θα πάει δεν θα μας το δείξουν;

Κατά τα άλλα, πριν από λίγη ώρα ο περήφανος μπαμπα΄ς και εορτάζων Δημήτρης Αλεξάνδρου μας έδειξε τι δημιούργησε ο γιος τους Πάρης με καμβά, το πάπλωμα του κρεβατιού του δωματίου τους... Ουπς...

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 18:57