Γιώργος Λιάνης: «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο»

17.10.2024
Γιώργος Λιάνης: «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο»
Papadakis Press
«Γιατί να μην τραγουδήσει και η Πάολα στο Ηρώδειο;» αναρωτήθηκε

Τη δική του άποψη για τους λαϊκούς τραγουδιστές που εμφανίζονται πια χωρίς αντιδράσεις στο Ηρώδειο εξέφρασε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο πρώην πολιτικός και δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά και ήταν σαφέστατος σε αυτό το θέμα:

«Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο. Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα!
Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές, γιατί όχι ο Αργυρός, γιατί όχι η Πάολα;

Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε, τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα τραγουδούσαν πέντε τραγουδίστες, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη!», είπε ο Γιώργος Λιάνης και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για την τηλεόραση που ο ίδιος έζησε από μέσα για πάρα πολλά χρόνια:

«Βλέπω τηλεόραση στο μέτρο του δυνατού και θα συμφωνήσω με τον Σεφέρη. Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Οι δημοσιογράφουν μπορεί να κανιβαλίσουν ανθρώπους και καταστάσεις αλλά δεν πρέπει να γίνεται. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς. Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 11:52